نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دیدنی-خواندنی

پارک نارا در اُساکای ژاپن

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ بسیاری از بازدیدکنندگان منطقه‌ی کانسای (Kansai) یکسره به سمت کیوتو می‌روند، اما یکی از بهترین نواحی فرهنگی ژاپن نه جیون (Gion)، بلکه اولین پایتخت آن یعنی نارا (Nara) است. نارا پُر از معابد و زیارت‌گاه‌های شگفت‌انگیز است، و همچنین این فرصت را فراهم می‌کند تا بازدیدکنندگان به حیواناتی که زمانی مقدس محسوب می‌شدند و آزار و اذیت آن‎‌ها غیرقانونی بود، نزدیک شوند.
در افسانه‌های ژاپنی آمده که خدای طوفان، تاکه‌میکازوچی (Takemikazuchi) در حدود سال‌های 700 از استان ایباراکی (Ibaraki) به نارا سفر کرد. در این افسانه نقل شده است که او ابتدا سوار بر آهویی سفید بر فراز کوهستانی ظاهر شد.  تاکه‌میکازوچی به یکی از خدایان مقدس زیارت‌گاه کسوگا (Kasuga) در نارا تبدیل شد، و بخاطر همین، آهوهای ساکن در اطراف جنگل پیام‌‎ رسان خدایان تلقی شده و به موجودات مقدس تبدیل شدند.
آسیب رساندن به این موجودات تا سال‌های 1600 جُرم بود. حتی مشاهده‌ی یک آهوی مقدس و گزارش نکردن این موضوع، جرمی اهانت‌آمیز محسوب می‌شد.
پس از جنگ جهانی دوم جایگاه مقدس این حیوانات به گنجینه‌های ملی تنزل داده شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره