خراسان/
براي اين که تفاوت بين مصرف قندهاي طبيعي (آبدار) را با قند تصفيه شده (مرده و فاقد آب) دريابيد، به نتايج تحقيقات کارشناسان در اين زمينه که مؤيد نکات طب سنتي است ، اشاره مي کنيم.پروفسور «جوديت راين» در آزمايشي به يک گروه مورد مطالعه آب خالص داد که با انواع شکرها شيرين شده بود.افرادي که آب شيرين شده با شکر ميوه (فروکتوز) آشاميدند، خيلي کمتر از افرادي که آب شيرين شده با شکر حاوي (ساکاروز) مصرف کردند، غذا خوردند. نتيجه اين تحقيقات نشان مي دهد آن چه در يک وعده غذايي مي خوريم معين مي کند که در وعده بعدي چه قدر غذا مصرف مي کنيم. اگر از قند طبيعي (قند ميوه ها و عسل) استفاده کنيد اين امر مانع از پرخوري شما مي شود ولي اگر از قند مصنوعي و شيريني مرده صنعتي که بدون آب است، استفاده کنيد شما به خوراک بيشتري در وعده بعد نياز داريد به علاوه به گفته دکتر «ويليام کاستلي» سرپرست طبي مطالعات معروف فرامينگهام ماده شگفت انگيزي در بسياري از ميوه ها يافت مي شود که خطر بيماري هاي قلبي و سکته قلبي را کاهش مي دهد. ماده مزبور از طريق جلوگيري از غليظ شدن و خون گرفتگي سرخرگ ها از قلب محافظت مي کند. محققان معتقدند: در روند تصفيه شکر، هر ذره حياتي و غذايي موجود در شکر از آن گرفته مي شود. تمام الياف، ويتامين ها، املاح و هر ماده مفيد ديگري از شکر بيرون کشيده مي شود و تنها يک ماده مهلک از آن باقي مي ماند زيرا شکر يک ماده مرده و فاقد قدرت حياتي است. اين ماده باعث چاقي مي شود و فقط کالري نامرغوب و کربوهيدرات هاي غيرمفيد را به بدن مي دهد که به چربي تبديل مي شود.