تولید ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری
فارس/ معاون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید میشود که نیاز استان به گوشت قرمز ۱۲ تا ۱۵ هزار تن است.
بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید میشود که نیاز استان به گوشت قرمز ۱۲ تا ۱۵ هزار تن است و ۱۳ هزار تن نیز بهصورت دام زنده و گوشت صادر میشود.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سالانه ۴۲ هزار تن گوشت مرغ گرم در استان توزیع میشود، افزود: روزانه ۷۵ تا ۸۰ تن مرغ گرم در سراسر چهارمحال و بختیاری توزیع میشود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷۵ هزار و ۹۳۱ تن نهاده دامی در استان توزیع شد، بیان کرد: ۷۵ هزار و ۳۳۰ تن کنجاله ذرت، ۱۷ هزار و ۴۷۶ تن جو، ۸۹ هزار و ۴۵۹ تن سویا و ۳ هزار و ۶۶۶ تن خوراک طیور در استان توزیع شد.