نماد آخرین خبر

اجرای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم در اصفهان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
اجرای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم در اصفهان

صدا و سیما/ پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم در حال اجراست.

سارا جان قربان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مرکز بهداشت استان اصفهان اظهار کرد: در اجرای این پویش ملی، موضوع تغذیه با محوریت مصرف روغن در مراکز و پایگاه‌های بهداشت، مدارس، ادارات و فرهنگسرا‌ها آموزش داده می‌شود.
سارا جان قربان با تأکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن و استفاده از روغن‌های با اسید چرب ترانس پایین گفت: روغن جامد و نیمه جامد هیدروژنه حاوی اسید‌های چرب اشباع و ترانس است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و سرطان را افزایش می‌دهد.
وی اضافه کرد: همچنین مصرف روغن‌های حیوانی، دنبه و پیه به دلیل میزان بالای اسید چرب اشباع مناسب نیستند.
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مرکز بهداشت استان اصفهان گفت:کانولا (فرم اصلاح شده روغن کلزا) بهترین روغن برای مصرف است چرا که نسبت امگا ۶ به امگا ۳ مناسبی دارد و از این رو در دسته بهترین روغن‌ها از لحاظ خواص تغذیه‌ای است.
وی افزود: روغن کانولا به کاهش التهاب بدن کمک و سطح چربی خون را مدیریت می‌کند.
جان قربان تأکید کرد: به ترتیب اهمیت تغذیه‌ای، به ترتیب روغن زیتون، کانولا، کنجد، ذرت، روغن زرد یا کرمانشاهی و... و مضررترین روغن جامد هیدروژنه (داشتن اسید چرب ترانس بالا) است.
کارشناس مسئول تغذیه مرکزبهداشت شماره ۱ اصفهان هم گفت: مصرف برخی از چربی ها، مورد نیاز بدن هستند و بدن نمی‌تواند آنها را تولید کند پس باید همراه با غذا مصرف شود.
زهرا قیدرلویی افزود: بهتر است از روغن‌هایی استفاده شود که سطح امگا ۳ کمتری دارند.
طبق تحقیقات، بیماری‌های غیر واگیر اعم از بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، فشارخون و سرطان ها، حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد علت مرگ و میر جامعه را تشکیل می‌دهد و دو عامل تغذیه نامناسب و کم تحرکی مهمترین عواملی است که بر روی این بیماری‌های غیرواگیر تأثیر دارد.
پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم تا ۳۰ آذرادامه دارد.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today