افزایش ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه خیرین در پروژههای مدرسهسازی
فارس/ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از تأثیر رسانهها در جذب خیرین مدرسهساز و تسریع در نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان خبر داد.
میثم لک زایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سه سال و نیم گذشته سرانه فضای آموزشی استان به میزان نیم متر مربع افزایش یافته و از 3.3 به 3.87 متر مربع برای هر دانشآموز رسیده که این موفقیت نتیجه هم افزایی اعتبارات دولتی ،خیرین و اقدامات اجرایی دستگاههای مختلف است.
وی افزود: از سال 1400 تاکنون بیش از 450 هزار متر مربع فضای آموزشی جدید در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسیده که گامی بزرگ به سمت عدالت آموزشی محسوب میشود و 5100 کلاس درس تحویل دانشآموزان عزیز این مرز و بوم شده و 1450 کلاس دیگر نیز با زیربنای 250 هزار متر مربع در حال اجراست.
مدیرکل نوسازی مدارس افزود: تجهیزات سرمایشی و گرمایشی استاندارد نیز در 19150 کلاس درس نصب و اجرا شده که 60 درصد مدارس استان را شامل میشود. وی از انجام برنامههای جامع برای ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی خبر داد و عنوان کرد : امروز در استان مدرسه کپری وجود ندارد.
لکزایی از رشد 1500 میلیارد تومانی مشارکت خیرین در سال 1402 خبر داد و افزود: این رقم نسبت به سال 1401 بیش از سه برابر افزایش یافته است که در حال حاضر برنامههایی برای افزایش این مشارکتها در سال جاری نیز تدوین شده است.
لکزایی به تأکید رئیس محترم جمهور در خصوص ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی با مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تمامی مدارس کپری استان حذف و ساماندهی227 کلاس کانکسی با مشارکت بنیاد برکت درحال انجام است که از این تعدا 40 کلاس در دست اجرا و مابقی با هدف ارتقای کیفیت آموزش و فراهم کردن شرایط ایمن برای دانشآموزان مناطق کمبرخوردار تکمیل شده است.
وی با تقدیر از نقش رسانهها در جذب خیرین مدرسهساز گفت: اطلاعرسانی دقیق رسانهها و پوشش اخبار مربوط به فعالیت خیرین، انگیزهای قوی برای مشارکت بیشتر آنان ایجاد کرده و خیرین نیز برای ادامه فعالیتها دلگرمتر میشوند.
مدیرکل نوسازی مدارس همچنین از اختصاص 2.2 همت (هزار میلیارد تومان) اعتبار دولتی برای ساختوساز در استان طی سفر اخیر وزیر محترم آموزش و پرورش به سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: از این مبلغ 1000 میلیارد تومان برای سال جاری و 1200 میلیارد تومان برای سال آینده مصوب شده است که این اعتبار در کنار منابع خیرین تحول بزرگی در حوزه فضاهای آموزشی استان ایجاد خواهد کرد.
لکزایی در پایان با اشاره به برنامههای آتی گفت: با همافزایی ایجادشده بین دستگاهها اجرایی و مشارکت خیرین امیدواریم بتوانیم فاصله سرانه فضای آموزشی استان تا میانگین کشور را جبران کنیم و شرایطی عادلانه برای تمامی دانشآموزان سیستان و بلوچستان فراهم کنیم.