برخورداری ۹۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان مرکزی از نعمت راه آسفالته
فارس/ معاون فنی و راه روستایی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی گفت: ۹۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان از نعمت راه آسفالته برخوردار هستند.
محمد محسنی، معاون فنی و راه روستایی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی اظهار کرد: از این مقدار ۴۴۰۰ کیلومتر مربوط به راه روستایی است، درواقع سهم قابل توجهی از راههای موجود استان در این بخش است و میطلبد در راستای ارائه خدمات مطلوبتر به هموطنان توجه جدی به اینگونه راهها شود.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مسائل در بخش راه روستایی، راههای فاقد آسفالت هستند، افزود: برخی از راههای روستایی استان از نعمت راه آسفالته برخوردار نیستند و باید به آن توجه ویژهتری شود، البته طی سالهای اخیر بعد از سپردن وظایف حوزه راههای فرعی و روستایی به اداره کل راهداری استان مرکزی اجرای آسفالت در دستور کار جدی قرار گرفت و تلاش شد تا با توجه به شرایطی که در بحث تأمین اعتبار و ابزار مورد نیاز وجود دارد، بهترین عملکرد را در احداث راههای روستایی بالای ۲۰ خانوار داشته باشیم.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با بیان اینکه طی ۳ سال اخیر بیش از ۲۰۵ کیلومتر راه روستایی در استان احداث و آسفالت شده، یادآور شد: از این مقدار حدود ۴۰ کیلومتر آن در سال جاری اجرا شده و به این ترتیب ۱۲ روستای بالای ۲۰ خانوار به طور کامل از نعمت راه آسفالته برخوردار شدند.
محسنی با بیان اینکه بیشترین راههای روستایی خاکی استان به ترتیب در شهرستانهای ساوه، تفرش و زرندیه قرار دارد، ادامه داد: طبق قانون اولویت ساخت راه روستایی با روستاهای بالای ۲۰ خانوار جمعیت است؛ البته باید این نکته در نظر گرفته شود که هزینه ساخت هر کیلومتر راه روستایی در سال جاری بالغ بر ۶ میلیارد تومان بوده که این موضوع نشاندهنده لزوم تأمین اعتبار از محل اعتبارات استانی است.
وی با بیان اینکه در صورتی که اعتبارات مورد نیاز برای اجرای راه روستایی تأمین شود، میتوانیم تا ۴ سال آینده تمامی راههای روستایی استان را به راه آسفالته ارتقا دهیم، اضافه کرد: ۹۵ درصد راههای روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت راه آسفالته برخوردار هستند که نشان میدهد در این حوزه از وضعیت مطلوبی برخوردار هستیم.