نماد آخرین خبر

استاندار کرمانشاه: ۵۰۰ نفر در میادین نفتی جدید سومار مشغول به کار می‌شوند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار کرمانشاه: ۵۰۰ نفر در میادین نفتی جدید سومار مشغول به کار می‌شوند

ایرنا/ استاندار کرمانشاه با اعلام اینکه توسعه میادین نفتی در نفت شهر و سومار باعث ایجاد اشتغال در منطقه خواهد شد، گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی از مسوولان در حین اجرای این پروژه ۵۰۰ نفر در این میدان نفتی مشغول به کار می‌شوند.

منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه در حاشیه آغاز عملیات اجرایی توسعه میادین نفتی نفت شهر و سومار با حضور معاون وزیر نفت افزود: امروز شاهد یک اتفاق مهم در حوزه اقتصادی در نقطه صفر مرزی ایران هستیم؛ توسعه میادین نفتی آغاز و ظرفیت تولید نفت در این منطقه چندین برابر می شود.
وی با بیان اینکه یکی از مواردی که باعث سکونت در یک منطقه می شود بحث اقتصاد است، ادامه داد: توجه به معیشت مردم می تواند آنان را برای زندگی در یک نقطه مجاب کند؛ مردم نفت شهر و سومار در حوزه اشتغال و اقتصاد مشکل دارند و امروز چند اتفاق مهم برای برطرف کردن این مشکلات خواهد افتاد.
استاندار کرمانشاه گفت: توسعه میادین نفتی باعث می شود مردم این مناطق که سال هاست از این منطقه کوچ کرده اند به محل زندگی خود بازگردند؛ با توجه به پروژه های در حال اجرا مردم به تناوب به این مناطق باز می گردند.
پروژه‌های توسعه‌ای میادین نفتی سومار، سامان و دلاوران در غرب کرمانشاه و مرز ایلام با حضور حمید بورد معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، استاندار کرمانشاه و جمعی از مسوولان محلی امروز شنبه آغاز شد.
در مراسم رسمی آغاز این طرح که در منطقه مرزی نفت شهر از توابع شهرستان قصرشیرین برگزار شد طرح توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفتی سومار و سامان در نفت شهر استان کرمانشاه و همچنین دلاوران در استان ایلام با هدف تولید نفت‌ خام تجمعی به میزان ۴۰ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه طی ۲۰ سال آینده با سرمایه‌گذاری در سقف ۵۲۸ میلیون دلار بر اساس ساز و کار ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌ پذیر و ارتقای نظام مالی کشور است.
نفت شهر از توابع بخش سومار در قصرشیرین در ۷۲ کیلومتری جنوب این شهرستان تا قبل از جنگ تحمیلی آوازه بلندی داشت چرا که یکی از مدرن‌ترین مناطق غرب کشور با امکانات بسیار خوب مانند فرودگاه، سینما، مدرسه و گاز کشی بود.
سومار در جنگ تحمیلی به اشغال دشمن بعثی درآمد و لطمات سنگینی دید.
منطقه مرزی نفت شهر که در اصطلاح محلی به نفت شاه معروف است، دارای چاه های نفتی متعدد است که هم اکنون روزانه حدود هزار و ۷۰۰ بشکه آن از طریق تلمبه خانه با خط انتقال به پالایشگاه کرمانشاه منتقل می شود که با بهره برداری از میادین نفتی جدید به روزانه ۹ هزار بشکه افزایش خواهد یافت.
این منطقه همچنین دارای زمین های کشاورزی بسیاری است که تا چند سال اخیر آلوده به مین و مواد منفجره بود ولی با اقدام های موثر نیروهای پاکسازی بیشتر آن پاکسازی شده است.
جمعیت نفت شهر قبل از جنگ تحمیلی به هفت هزار نفر می رسید و زبان مردم این شهر کرُدی است و از طوایف و تیره های کلهر ایوانی، کله پا، زوله، سنجابی، کرندی و باوند پور تشکیل شده اند.
بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین با ۱۳ روستا افزون بر ۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today