رفع مشکل خاموشی برق ۱۰ روستای شاهرود شهرستان خلخال
![رفع مشکل خاموشی برق ۱۰ روستای شاهرود شهرستان خلخال](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/09/d68e1e3a-a8ca-46cb-8aa8-3844261d8384.jpeg)
فارس/ رئیس اداره برق شهرستان خلخال از تلاش کارکنان برق شهرستان خلخال برای رفع خاموشی برق روستاهای بخش شاهرود خبر داد و گفت: مشکل خاموشی برق ۱۰ روستای شاهرود شهرستان خلخال برطرف شد.
امیر حمیدی، رئیس اداره برق شهرستان خلخال اظهار کرد: به علت بارش برف سنگین از صبح امروز جریان برق در روستاهای دشت اندر، گلوزان، فرجآباد، کهلدشت، گندمآباد، احمدآباد، چملو گبین، ماجولان، شیخ علیلر و الکش قطع شده بود که با تلاش پنج ساعته کارکنان بخش اتفاقات و اداره بهرهبرداری و نگهداری مدیریت برق خلخال این جریان به حالت عادی بازگشت و قطعی برق در این روستا رفع شد.
وی با توجه به آماده باش همکاران اداره برق شهرستان خلخال در شهرهای خلخال، هشجین و کلور به عنوان اعضای عضو مدیریت بحران شهرستان خلخال، افزود: برقراری برق پایدار برای روستاها و مناطق مختلف خلخال از اولویتهای اداره بهرهبرداری بوده و در شبانه روز گذشته نیز در دمای منفی ۱۲ درجه در بخش مرکزی خلخال در روستای کهران، پایداری شبکه انجام و برق قطع شده مسیر این روستا وصل شد.
رئیس اداره برق شهرستان خلخال با قدردانی از اداره راهداری و حمل و نقل جادهای در بازگشایی مسیرهای روستایی جهت خدمت رسانی اداره برق به مردم در روستاها، گفت: در مسیر جلال آباد و ماجولان در آخرین نقطه حوزه استحفاظی شهرستان خلخال در جوار حوزه استحفاظی استان گیلان و شهر ماسوله نیز برق این مسیر در کولاک شدید برف با حضور همکاران نگهداری و اتفاقات برق خلخال وصل شد.
حمیدی از اتصال پست کمپینک زندان و تلاش همکاران بهره برداری در شرایط جوی سخت این منطقه برای پایداری برق این اماکن خبر داد.