نجات کوهنورد مصدوم در قله لجور شازند
![نجات کوهنورد مصدوم در قله لجور شازند](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/13/9046deb8-0e2a-4f01-94ff-987a58d11444.jpeg)
صدا و سیما/ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی از نجات یک کوهنورد گرفتار در ارتفاع 2 هزار و ۸۰۰ متری قله لجور شهرستان شازند خبر داد.
علیرضا شهرجردی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی اظهار کرد: بعد از دریافت گزارش مردمی مبنی بر گرفتار شدن یک کوهنورد در ارتفاعات لجور، بلافاصله گروه امداد و نجات کوهستان شهرستان شازند، شامل پنج نجاتگر و مسئول امداد و نجات این شعبه، با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با رسیدن نجاتگران به محل دقیق حادثه، مشخص شد که یک جوان کوهنورد در هنگام صعود به قله لجور، در ارتفاعات گرفتار شده و نجاتگران با استفاده از تجهیزات فنی کوهستان، عملیات امداد و نجات را در شرایط سخت جوی شروع کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اشاره به زمانبندی این عملیات ادامه داد: عملیات نجات این فرد از ساعت ۱۸:۲۰ دقیقه شروع شد و تا ساعت ۲:۴۰ بامداد ادامه یافت تا در نهایت، کوهنورد حادثه دیده به پایین کوه انتقال داده شد.
شهرجردی در پایان از همکاری نیروهای آتشنشانی شازند و نیروی انتظامی در این عملیات قدردانی کرد و بر اهمیت رعایت اصول ایمنی در برنامههای کوهنوردی و اطلاعرسانی به مراجع امدادی در مواقع اضطراری تأکید کرد.