راهاندازی شیفت شب نانواییها در هر منطقه کرمانشاه

فارس/ استاندار کرمانشاه افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸ شب به بعد تهیه نان از نانواییها برای شهروندان امکان پذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانواییهای کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه شب به مردم خدمترسانی کنند.
منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه اظهار کرد: افزایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازیها بازمیگردد.
وی افزود: نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است که نقش مهمی در رضایتمندی دارد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به سختی کار خبازیها تصریح کرد: فعالیت نانواییها باید بهموقع و منظم باشد؛ ساعت کاری مشخص داشته باشند.
وی با تأکید بر لزوم ارائه نان باکیفیت به مردم ادامه داد: مردم در حال حاضر گلهمند هستند و در بحث کیفیت نان حرف برای گفتن دارند.
مدیر ارشد اجرایی استان کرمانشاه با انتقاد از تنوع پایین نان در استان عنوان کرد: نانهای متنوعی از جمله ، تافتون، سنگکی سنتی، سنگکی صنعتی و... باید بهسهولت در دسترس همه مردم باشد.
وی افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸ شب به بعد تهیه نان از نانواییها برای شهروندان امکانپذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانواییهای کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمهشب به مردم خدمترسانی کنند.
حبیبی بیان کرد: هشت منطقه در شهر کرمانشاه وجود دارد که پیشنهاد میشود در هر منطقه یک نانوایی شیفت شب داشته باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیمگیری در شهرستانها نیز پیگیری خواهد شد.
وی تاکید کرد: بخش خصوصی و یا خود اتحادیه خبازان برای راهاندازی مجتمعهای نان پایکار بیاید و حمایتهای لازم از آنها صورت خواهد گرفت؛ هم برای تأمین نیاز مردم و نیز باتوجهبه گردشپذیری بودن استان توجه به مقوله میتواند مهم و اثربخش باشد تا محلی برای عرضه انواع نان در یک مکان واحد به جهت تسهیل در ارائه خدمت به مردم وجود داشته باشد.
مدیر ارشد اجرایی استان کرمانشاه گفت: بیشترین یارانه دولت در بخش آرد و نان است که باید نظارت جدی بر این بخش شود و توسط سیستم دولتی و اتحادیه صورت پذیرد.