عدم رعایت استانداردهای بهداشتی موجب پلمب واحدهای صنفی در زاهدان شد

ایسنا/ رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان گفت: در بازرسی تیم های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۷ واحداهای صنفی بدلیل عدم راعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
علیرضا شهرکی، رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی و رعایت اصول بهداشتی، طی بازدیدهای اخیر از واحدهای صنفی شهر زاهدان، ۶ واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی پلمپ شدند.
وی گفت: ۲ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و پخت نان و استفاده نکردن از تجهیزات بهداشتی مناسب و۳ قهوهفروشی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و سرو نوشیدنیها و استفاده نکردن از ظروف بهداشتی پلمپ شدند.
وی ادامه داد: همچنین ۱واحد غذای آماده به علت عدم رعایت بهداشت در فرآیند طبخ و نگهداری غذا که میتواند منجر به بروز بیماریها شود و ۱ واحد آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در استفاده از تجهیزات و انجام ندادن گندزدایی مناسب نیز با دستور قضایی پلمپ شد.
وی در پایان گفت: شهروندان عزیز میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، از طریق شماره تلفن ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.