نماد آخرین خبر

تولد دختر برفی در آمبولانس قزوین 

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تولد دختر برفی در آمبولانس قزوین 

ایرنا/ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث قزوین گفت: یک نوزاد دختر از توابع شهرستان آوج حین اعزام مادرش به بیمارستان، در میانه برف و کولاک در داخل آمبولانس اورژانس ۱۱۵ متولد شد.

یوسف اکبری، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث قزوین اظهار کرد: عصر امروز طی تماس با مرکز ارتباطات اورژانس استان مبنی بر شروع دردهای زایمان یک مادر باردار ۲۴ ساله در روستای لک از توابع شهرستان آوج، سریعا تیم اورژانس به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط برفی و یخبندان، تیم اورژانس پایگاه حصار ولیعصر بلافاصله به محل اعزام شد و پس از رسیدن بر بالین مادر و انجام اقدامات، به سمت مرکز درمانی حرکت کردند.
اکبری تصریح کرد: در میانه مسیر، با توجه به بروز علایم زایمان قریب‌الوقوع، کارشناسان اورژانس با انجام اقدامات لازم، فرایند زایمان را در داخل آمبولانس مدیریت کردند و نوزاد دختر با موفقیت به دنیا آمد.
این مسوول ادامه داد: پس از انجام مراقبت‌های لازم، مادر و نوزاد برای ادامه روند درمانی به مرکز جامع سلامت آبگرم منتقل و به تیم درمانی این مرکز تحویل داده شدند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث قزوین خاطرنشان کرد: در شرایط نامساعد جوی، نقش اورژانس در نجات جان مادران و نوزادان بسیار حیاتی است و این ماموریت بار دیگر تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان اورژانس را به نمایش گذاشت.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today