نماد آخرین خبر

کشف مواد محترقه در گالیکش

منبع
فارس
بروزرسانی
کشف مواد محترقه در گالیکش

فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان گالیکش از کشف یک هزار عدد مواد محترقه غیرمجاز از یک واحد صنفی و دستگیری یک نفر در این رابطه در گالیکش خبر داد.

سرهنگ فریدون جهان‌تیغ، فرمانده انتظامی شهرستان گالیکش اظهارکرد: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و پیشگیری از خطرات احتمالی روزهای پایانی سال، پلیس با فروشندگان و استفاده کنندگان مواد محترقه که موجب سلب آرامش و امنیت مردم می‌شود، برخورد می‌کند. وی تصریح کرد: ماموران پلیس اطلاعات شهرستان در یک عملیات موفق در بازرسی از یک واحد صنفی تعداد یک هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان گالیکش ابرازکرد: در این راستا یک نفر متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

وی گفت: در ایام پایانی سال به ویژه چهارشنبه آخر سال، والدین، کنترل و مراقبت بیشتری نسبت به جوانان و فرزندان خود داشته باشند تا دچار آسیب‌ها و خطرات احتمالی استفاده از مواد محترقه خطرناک نشوند.

جهان‌تیغ ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده و یا اطلاع از فعالیت فرد و یا افرادی که در راستای تولید و یا توزیع مواد محترقه و آتش‌زای غیر قانونی فعالیت می‌کنند، بلافاصله موضوع را از طریق سامانه فوریت های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today