نماد آخرین خبر

بازی‌های استقلال و تراکتور لغو نشد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بازی‌های استقلال و تراکتور لغو نشد

ورزش 3/ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با برگزاری هشت مسابقه هفته بیست و سوم لیگ برتر موافقت کرد.

رقابت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری پیگیری می‌شود و در روز یکشنبه، 26 اسفند نیز ادامه خواهد داشت که در آن روز، استقلال مهمان ذوب‌آهن است و تراکتور در تبریز به مصاف گل‌گهر سیرجان می‌رود.
با توجه به اینکه شاگردان امیر قلعه‌نویی باید در روز 30 اسفند در هفتمین مسابقه خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی امارات بروند، این احتمال وجود داشت که دو مسابقه «ذوب‌آهن- استقلال» و «تراکتور- گل‌گهر» به دلیل حضور بازیکنان ملی در این دو دیدار انجام نشود، اما چنین اتفاقی رخ نداد.
قلعه‌نویی با برگزاری مسابقات لیگ برتر به طور کامل در هفته بیست و سوم موافقت کرده تا بازی‌ها بدون مشکل و در موعد قبلی اعلام شده برگزار شود تا بیش از این رقابت‌های لیگ تعطیل نشود.
سازمان لیگ با اعلام این خبر در اطلاعیه‌ای نوشت: «با توجه به اینکه تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی آتی دو بازی حساس برابر امارات و ازبکستان را پیش رو خواهند داشت و طبق برنامه سرمربی محترم تیم ملی درصدد بودند از ۲ روز قبل از فیفا دی اردوی آماده‌سازی خود را برپا کنند، به منظور اینکه اختلالی در روند برگزاری مسابقات لیگ و برنامه‌ریزی باشگاه‌های فوتبال کشور رخ ندهد، با برگزاری کامل مسابقات هفته بیست و سوم لیگ برتر موافقت کردند.»
در ادامه این اطلاعیه با تقدیر از امیر قلعه‌نویی آمده: «به همین دلیل سازمان لیگ فوتبال ایران از امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی و کادرفنی اش مراتب قدردانی خود را به عمل آورده و برای تیم ملی فوتبال کشورمان در دو دیدار حساس پیش رو آرزوی موفقیت می کند و امیدوار است سال نو با پیروزی و صعود مقتدرانه و زودهنگام تیم ملی به جام جهانی توام شده تا این توفیق کام مردم فوتبال‌دوست کشورمان را شیرین نماید.»

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today