فعالیت ۳ بانوی مدیرکل در خراسان رضوی

صدا و سیما/ هماکنون ۳ بانو در سمت مدیرکل در استان خراسان رضوی مشغول به فعالیت هستند. ️
فاطمه حامد ابریشمتاب، مدیرکل دفتر زنان و امور خانواده استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: در سطح استان، اولین فرماندار زن در شهرستان مهولات و دومین بخشدار زن در بخش مرکزی تربت حیدریه منصوب شدند و هم اکنون سه بانو در سمت مدیرکل در استان مشغول فعالیت هستند. ️
حامد ابریشمتاب افزود: دفتر امور بانوان و خانواده براساس اصول ۱۰، ۲۰ و ۲۱ قانون اساسی و سیاستهای حوزه خانواده ابلاغی رهبر معظم انقلاب، تلاش دارد تا سال آینده شورای مشورتی بانوان را در سطح استان شکل دهد و در قالب سلسله جلسات هماندیشی با بانوان خبرنگار، بانوان ورزشکار و اقشار دیگر بانوان، مشکلات آنان را به دقت احصا کند.
️وی گفت: حمایت و ارائه تسهیلات به بانوان کارآفرین مورد توجه ویژه است؛ اما این اقدام با رویکرد جنسیتی نیست، بلکه پشتیبانی از افرادی است که در حال مدیریت بنگاه های اقتصادی هستند.