نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

اوج‌گیری بارش‌ها از پنج‌شنبه در ایلام؛ هوا تا 10 درجه سردتر می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اوج‌گیری بارش‌ها از پنج‌شنبه در ایلام؛ هوا تا 10 درجه سردتر می‌شود

ایرنا/ پیش‌بینی هواشناسی از ورود و فعالیت سامانه بارشی جدید به ایلام حکایت دارد و بر این اساس از پایان وقت فردا (چهارشنبه) بارندگی در استان آغاز می‌شود و تا اواخر شنبه آینده ادامه دارد.

ساسان رستمی، کارشناس پیش بینی هواشناسی ایلام اظهار کرد: بارش‌ها برای چهارشنبه تا اواسط پنجشنبه به صورت رگبار پراکنده و ضعیف است اما از اواخر این روز تا شنبه بارش‌ها تقویت می‌شود.
وی افزود: این سامانه سراسر ایلام را در بر می‌گیرد و همه شهرستان‌های استان شاهد بارندگی خواهند بود.
رستمی ادامه بیان کرد: اوج بارش‌ها از اواسط پنجشنبه تا اواخر شنبه است و در این مدت خطرهایی چون رگبار، آذرخش، تگرگ در مناطق مستعد، افزایش سرعت باد، آبگرفتگی معابر و بارش‌های تند نقطه‌ای بهاری وجود دارد که مردم به ویژه گردشگرانی که به دامان طبیعت می‌روند باید نسبت به مخاطرات آن آگاه باشند.
وی ادامه داد: برای امروز و فردا وزش باد شدید پیش بینی می‌شود که احتمال آسیب دیدن به سازه‌های سبک وجود دارد.
رستمی یادآور شد که برای اوایل هفته آینده و با خروج سامانه بارشی، دمای هوای استان نسبت به هفته جاری ۸ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد و به نزدیک صفر می‌رسد.
کارشناس هواشناسی ایلام اعلام کرد: با توجه به وزش باد بر روی کشور عراق احتمال تشکیل گرد و غبار و نفوذ آن به نوار مرزی استان و افت کیفی هوا برای روزهای پنجشنبه و جمعه دور از ذهن نیست.
بیشترین بارش در سال زراعی جاری (۱۴۰۳ - ۱۴۰۴) تا کنون در ایوان با ۳۸۰.۳ میلی‌متر و کمترین نیز در مهران با ۷۲.۸ میلی‌متر ثبت شده است.
میزان بارندگی ایلام مرکز استان هم ۳۳۳ میلی‌متر بوده است.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/