کارگاه شیرینیپزی غیربهداشتی در میاندوآب پلمب شد

ایرنا/ معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب گفت: در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی و ویژه ماه مبارک رمضان یک واحد کارگاه شیرینیپزی متخلف توسط کارشناسان گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت شهرستان شناسایی و به دستور مقام قضایی پلمب شد.
شهرام احمدی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب اظهار کرد: از این کارگاه بیش از ۲۵۰ کیلوگرم انواع شیرینی که در شرایط غیربهداشتی تهیه شده بودند، توقیف و معدومسازی شد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب بیان کرد: به منظور تشدید بازرسی و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اماکن عمومی طرح سلامت نوروزی و ویژه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی در این شهرستان آغاز شده است.
احمدی افزود: در قالب این طرح اماکن عمومی حساس اعم از اقامتگاههای مسافری، هتلها، مسافرخانه ها، اماکن بین راهی، رستورانها، اغذیه فروشیها و تامین رفاه شهروندان و مسافران مورد بازرسی قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه این طرح تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد، گفت: هم اکنون چهار اکیپ نظارتی بهداشت محیط و حرفه ای همه روزه حتی در ایام تعطیل، صبح و بعد از ظهر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.
احمدی با بیان اینکه در طول اجرای طرح اکیپ های نظارتی ضمن کنترل کیفیت مواد غذایی در سطح عرضه، اقلام غیر بهداشتی را ضبط و جمع آوری می کنند، تاکید کرد: دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب آماده هر گونه همکاری با سایر ادارات خدمات رسان جهت رفاه حال شهروندان و مسافران محترم است.
وی یادآور شد: در همین ارتباط سامانه کشوری ۱۹۰ بصورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هر گونه شکایات بهداشتی شهروندان و مسافران عزیز بوده و موارد گزارش شده بلافاصله توسط اکیپهای سیار مورد بازرسی قرار می گیرد.