نماد آخرین خبر

استرداد ۵ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری به مالباختگان مهرانی

منبع
فارس
بروزرسانی
استرداد ۵ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری به مالباختگان مهرانی

فارس/ فرمانده انتظامی مهران از بازگرداندن ۵ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری‌شده به حساب شهروندان مهرانی توسط پلیس فتا در روزهای پایانی سال خبر داد.

سرهنگ سروش اصل‌مرز، فرمانده انتظامی شهرستان مهران اظهار داشت: با توجه به افزایش چشمگیر خریدهای اینترنتی در روزهای پایانی سال، کلاهبرداران سایبری با سوءاستفاده از اعتماد شهروندان، از طریق آگهی‌های جعلی و پیشنهادهای فریبنده اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: در برخی موارد، خریداران فریب وعده‌های تخفیفی غیرواقعی را خورده و پیش از دریافت کالا اقدام به واریز وجه می‌کنند که این امر موجب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی در شهرستان مهران شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان مهران از بازگرداندن ۵ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری‌شده به حساب شهروندان مهرانی توسط پلیس فتا در روزهای پایانی سال خبر داد و تأکید کرد: شهروندان باید پیش از خرید، از اصالت آگهی‌های اینترنتی اطمینان حاصل کرده و برای پیشگیری از وقوع کلاهبرداری، از پرداخت بیعانه قبل از دریافت کالا خودداری کنند.

سرهنگ اصل‌مرز در پایان از شهروندان خواست ضمن رعایت هشدارها و آموزش‌های پلیس فتا، در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رایانه‌ای، با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/