نماد آخرین خبر

‌ذخایر خونی ‌خراسان شمالی به شدت کاهش یافت

منبع
تسنيم
بروزرسانی
‌ذخایر خونی ‌خراسان شمالی به شدت کاهش یافت

تسنیم/ مدیرکل انتقال خون استان همدان با بیان اینکه هیچ کمبود یا بحرانی در تامین خون مورد نیاز بیماران استان وجود ندارد، گفت: هرگاه احساس کمبود کنیم فراخوان‌ها را افزایش می‌دهیم‌.

هادی نوری از عموم هم‌استانی‌ها خواست تا با توجه به کاهش ذخایر خونی در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی، نسبت به اهدای خون اقدام کنند.

وی با اشاره به کاهش مراجعات و ذخایر خونی کشور در این ایام، اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی، میزان مراجعات به مراکز انتقال خون و ذخایر خونی به شدت کاهش یافته است. از طرفی، با توجه به افزایش مسافرت‌ها و تصادفات جاده‌ای، و همچنین نیاز مستمر بیماران خاص مانند تالاسمی و هموفیلی به خون، میزان نیاز بیمارستانی به این ماده حیاتی افزایش یافته است.

مدیرکل انتقال خون خراسان شمالی، با تأکید بر اهمیت اهدای خون در شب‌های ماه مبارک رمضان تصریح کرد: در این شب‌های پرفضیلت، هم‌استانی‌های عزیز می‌توانند در قالب سنت حسنه اهدای خون و نذر خون علوی، یاریگر بیماران نیازمند باشند.

نوری ضمن اعلام آمادگی مراکز انتقال خون استان برای خدمت‌رسانی به اهداکنندگان، افزود: همکاران بنده در مراکز انتقال خون، آمادگی دارند در دو شیفت صبح (در روزهای غیر تعطیل) و همچنین بعد از افطار (هر شب از ساعت 19 تا 22) در مرکز بجنورد واقع در میدان دفاع مقدس و مرکز شیروان، به هم‌استانی‌های عزیز خدمت‌رسانی کنند. همچنین در شب‌های قدر نیز تا پاسی از شب در خدمت اهداکنندگان بودند.

بنا بر اعلام اداره کل انتقال خون خراسان شمالی، نیاز به خون و فرآورده‌های خونی در استان به دلیل وجود بیماران خاص یا آمار بالای تصادفات جاده‌ای همواره وجود دارد.

هم‌استانی‌های عزیز می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اهدای خون و ساعات کار مراکز انتقال خون تماس حاصل نمایند و یا به پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل انتقال خون خراسان شمالی  مراجعه کنند.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today