عملیات ۴ ساعته برای نجات جان زن باردار در ارتفاعات قلارنگ
فارس
بروزرسانی

فارس/ مدیرعامل هلال احمر ایلام از نجات یک زن باردار در منطقه عشایری ارتفاعات منطقه عشایری چشمهچاهی شهرستان سیروان طی یک عملیات ۴ ساعته خبر داد.
حمزه محمدیمقدم مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام اظهار داشت: در پی تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان مبنی بر وخیم بودن حال مادر باردار در ارتفاعات منطقه عشایری و صعبالعبور چشمهچاهی شهرستان سیروان بلافاصله نجاتگران پایگاه امداد و نجات شهدای لومار به همراه تکنیسین اورژانس به محل اعزام شدند.
وی افزود: نجاتگران هلال احمر به همراه عوامل اورژانس پس از طی مسیرهای سخت و صعبالعبور به مادر باردار دسترسی پیدا کردند و پس از انجام اقدامات اولیه امدادی و درمانی وی را به پایین کوه انتقال و جهت اعزام به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس دادند.