نماد آخرین خبر

بازدید و زیارت ۱۷ هزار گردشگر نوروزی از بقاع متبرکه زنجان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بازدید و زیارت ۱۷ هزار گردشگر نوروزی از بقاع متبرکه زنجان

صدا و سیما/ حدود ۱۷ هزار نفر گردشگر در تعطیلات نوروزی از امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص زنجان بازدید کردند.

حجت الاسلام کرمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان اظهار کرد: ایام تعطیلات نوروز حدود ۱۷ هزار نفر از گردشگران داخل و خارج استان از امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص زنجان بازدید کردند.
کرمی افزود: طرح آرامش بهاری همه ساله طی تعطیلات نوروز در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان با استقبال از حضور مردم و زائران و اجرای برنامه‌های مختلف دینی و فرهنگی و برپایی غرفه‌های پاسخگویی و مشاوره و کودک و نوجوان اجرا می‌شود و امسال به دلیل تقارن این ایام با ماه مبارک رمضان، طرح ضیافت الهی نیز به صورت همزمان در امامزادگان و بقاع متبرکه اجرا شد.
وی ادامه داد: این طرح‌های نوروزی و رمضانی در ۱۱ بقعه شاخص استان زنجان از جمله حسینیه و زینبیه اعظم، امامزاده ابراهیم (ع) شهر و امامزاده محمد (ع) روستای حاج سیران شهرستان زنجان، امامزادگان اسماعیل (ع)، یعقوب (ع) و زیدالکبیر (ع) شهرستان ابهر، بقعه حضرت قیدار نبی (ع) و امامزاده ابراهیم (ع) شهر سجاس شهرستان خدابنده و امامزادگان هاشم و عوف (ع) شهر آببر شهرستان طارم به اجرا درآمد.
کرمی اظهار کرد: ۱۲ مبلغ اعزامی از قم و ۱۰ مبلغ مستقر با حمایت موقوفات در امامزادگان شاخص حضور یافتند و ضمن اقامه نماز‌های جماعت و منبر، به سوالات مختلف مردمی پاسخ داده و مشاوره و تفسیر قرآن کریم مبتنی بر طرح زندگی با آیه‌ها را ارائه کردند.
وی افزود: غبارروبی بقاع متبرکه، فضاسازی محیطی، مراسم تحویل سال نو، اقامه نماز جماعت، اعزام مبلغان اعزامی و بومی به امامزادگان مختلف استان، آیین جزءخوانی قرآن، تفسیر قرآن و مناجات‌خوانی، غرفه کودکان، پاسخگویی به سوالات شرعی، حضور قاریان برجسته در برنامه‌های ماه رمضان و آرامش بهاری با برگزاری محافل قرآنی، توزیع افطار ساده به تعداد ۲۲ هزار نفر و توزیع ۱۳۰۰ بسته کمک معیشتی و غذایی، برگزاری جشن ولادت امام حسن مجتبی (ع) و شب‌های قدر از جمله برنامه‌های طرح نوروزی و رمضانی در بقاع متبرکه زنجان بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: بر اساس آمار اخذ شده به طور میانگین طی ۱۷ روز تعطیلات نوروز، روزانه دو هزار نفر از مردم داخل استان از مجموع امامزادگان شاخص زیارت و بازدید می‌کردند.
کرمی افزود: حدود ۵۲ هزار نفر نیز در مراسم جزء خوانی روزانه قرآن کریم در هشت امامزاده سطح استان شرکت کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: طرح‌های آرامش بهاری و ضیافت الهی از ۱۱ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین امسال در ۱۱ امامزاده و بقعه شاخص استان اجرا شد و به یاری خدا و تلاش هیئت امنا و خادمین ثابت و افتخاری و همکاران اداره، استقبال مناسبی از برنامه‌های امامزادگان در این ایام داشتیم.
استان زنجان ۱۳۲ امامزاده و بقعه متبرکه دارد که ۱۰ مورد از آنها در سطح کشوری و استانی و بقیه در سطح شهرستانی و محلی رتبه بندی می‌شوند.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today