نماد آخرین خبر

واژگونی خودروهای سواری در گرمه ۲ مصدوم برجای گذاشت

منبع
فارس
بروزرسانی
واژگونی خودروهای سواری در گرمه ۲ مصدوم برجای گذاشت

فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان گرمه گفت: ۲ دستگاه خودروی سواری در محور رباط قره‌بیل واژگون و ۲ نفر مصدوم شدند.

محمدرضا قائمی‌نژاد، فرمانده انتظامی شهرستان گرمه اظهار کرد: ۲ دستگاه خودروی سواری به علت خواب‌آلودگی رانندگان واژگون و دو نفر مصدوم شدند.

وی گفت: این حوادث در پی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی اعلام شد که دو سانحه رانندگی در محور چمن بید به جنگل گلستان اتفاق افتاده است و بلافاصله مأموران پلیس به محل حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان گرمه افزود: در بررسی‌های به‌عمل آمده مشخص شد که دو دستگاه خودروی سواری از نوع ال‌نود و پراید به دلیل خواب‌آلودگی رانندگان، از مسیر منحرف و واژگون شده‌اند که در پی این حوادث دو نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی هنگام رانندگی گفت: رانندگان باید پس از هر دو ساعت رانندگی، حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کنند تا از بروز حوادث ناشی از خستگی و کاهش تمرکز جلوگیری شود.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today