عمر ناوگان حملونقلی مازندران بالا است

خبرآنلاین/ رئیس کانون شرکت های حمل و نقلی کشور با اشاره به رتبه 29 مازندران از حیث ناوگان حمل و نقلی در کشور، گفت: باید در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقلی مازندران فکری اساسی شود.
رضا رستمی در دیدار اعضای کانون شرکت های حمل و نقلی مازندران با استاندار مازندران با اشاره به اینکه متاسفانه مازندران از نظر عمر ناوگان در سطح کشور از آخر دوم بوده و بعد از استان قم، استان مازندران عمر ناوگان آن ۲۵٫۱۲ برآورد شده است، اظهار داشت: دغدغه جدی بخش حمل و نقل نوسازی ناوگان است که باید با جدیت در این زمینه اقدام شود.
وی با تقدیر از پیگیری های دکتر یونسی استاندار مازندران برای حوزه حمل و نقلی استان، افزود: جاده ای رستمکلا – بهشهر که حدود هشت سال عملیات تغریض آن متوقف بوده قرار است در سی ام خرداد امسال افتتاح و بهره برداری شود.
مشروح دیدار اعضای کانون حمل و نقلی مازندران با دکتر یونسی استاندار مازندران را در ویدئو مشاهده کنید.