نماد آخرین خبر

۳۷۲ واحد صنفی شهرستان خمین بازدید شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۳۷۲ واحد صنفی شهرستان خمین بازدید شد

ایرنا/ رییس اداره جهاد کشاورزی خمین گفت: ۳۷۲واحد صنفی این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون بازرسی و ۵۳ فقره پرونده‌های صنفی متخلف به تعزیرات ارجاع شد. 

احمدرضاجعفری افزود: ۲۶ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی شهرستان خمین نیز در این مدت انجام شده است.

وی با بیان اینکه، ۶۸ مورد برای درخواست افزایش سهمیه آرد واحدهای نانوایی خمین پیگیری شده، گفت: در جنگ ۱۲ روزه به دلیل حضور مهمانان و مسافران در شهرستان، ۱۵ واحد نانوایی در ۲ شیفت فعالیت داشتند و ۲هزار و ۵۸۰ کیسه آرد فوق‌العاده نیز در این مدت توزیع شد.

رییس اداره جهادکشاورزی خمین ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲۰ مورد کارت‌های بانکی با تراکنش‌های مشکوک هم در این شهرستان بررسی شده است.

وی اظهار کرد: توزیع ۹ تن مرغ منجمد، ۱۰ تن برنج وارداتی و پنج تن قند دولتی در شهرستان خمین از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مدت است.

خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان از بخش‌های مرکزی و کمره تشکیل شده و دارای ۱۰۷ هزار نفر جمعیت است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today