نماد آخرین خبر

بیش از 8 هزار هکتار از باغ‌های قزوین شناسنامه‌دار شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بیش از 8 هزار هکتار از باغ‌های قزوین شناسنامه‌دار شد

ایرنا/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از شناسنامه‌دار شدن هشت هزار و ۴۶۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان در راستای ساماندهی و توسعه پایدار بخش کشاورزی خبر داد.

مجتبی حسنی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین اظهار کرد: ۳۲ هزار هکتار باغ در شهرستان قزوین وجود دارد که تاکنون حدود ۶۶ درصد باغداران برای دریافت شناسنامه در سامانه اتاق اصناف ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت این طرح، بیان کرد: از مجموع ۲۱ هزار و ۸۷ هکتار باغ متقاضی دریافت شناسنامه، گزارش کارشناسی برای ۹ هزار و ۲۳۹ هکتار انجام شده و هشت هزار و ۴۶۰ هکتار موفق به دریافت کد شناسه ۱۸ رقمی شده‌اند.

حسنی ابراز امیدواری کرد که با استقبال بیشتر باغداران، روند صدور شناسنامه برای تمامی باغ‌های شهرستان تسریع یابد و بتوان از این طریق مدیریت و ساماندهی مناسبی بر آن اعمال کرد.

به گفته این مسئول، شناسنامه‌دار شدن باغ‌ها گامی مهم در راستای ساماندهی و توسعه پایدار بخش کشاورزی است که این روند با قوت ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین یادآور شد: شناسنامه باغ‌ها شامل اطلاعاتی نظیر مشخصات مالک، نوع محصول، مساحت باغ، موقعیت جغرافیایی و سایر اطلاعات مرتبط است که به ساماندهی و مدیریت بهتر کمک می‌کند.





آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره