دستگیری قاتل متواری در اراک

مهر/ رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری قاتل خانم ۵۱ ساله اراکی در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی در شهرستان اراک خبر داد.
سرهنگ کارآگاه کامیار چهری اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل عمد خانم ۵۱ ساله در شهرستان اراک بلافاصله تیمی مجرب از کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان مرکزی مسئول رسیدگی به موضوع و شناسایی و دستگیری قاتل شدند.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی ضمن بررسی دقیق صحنه وقوع جرم و در تحقیقات فنی و تخصصی پلیس مظنون اصلی پرونده که همسر مقتول بود را شناسایی و متهم را پس از متواری شدن از صحنه جرم شناسایی و دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان تصریح کرد: در تحقیقات فنی و تخصصی کارآگاهان متهم پس از مواجهه با شواهد و ادله پلیس به قتل همسرش به دلیل اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
سرهنگ چهری بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با صدور قرار قضائی متناسب روانه ندامتگاه شد.