جمع آوری مدارس کانکسی بروجرد

صدا و سیما/ معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: مدرسه کانکسی روستای باده و روستای تنگ لره این شهرستان تا پایان خردادماه امسال جمع آوری و با مدارس استاندارد جایگزین میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، قدرت اله ولدی در جلسه بررسی طرحهای نوسازی مدارس که در محل سالن جلسات فرمانداری بروجرد برگزار شد، گفت: مدرسه کانکسی روستای باده و روستای تنگ لره شهرستان بروجرد با پیشرفت ۴۵ و ۹۵ درصدی تا پایان خردادماه جمع آوری و با مدارس استاندارد جایگزین میشود.
وی افزود: علاوه بر این، دو مدرسه شامل یک مدرسه ۱۸ کلاسه و یک مدرسه سه کلاسه در دو روستای دیگر بروجرد تا پایان شهریورماه امسال به بهرهبرداری خواهند رسید.
فرماندار بروجرد ادامه داد: روند پیشرفت فیزیکی طرحها در جلسات منظم ماهانه و هر ۴۵ روز یک بار توسط تیم پیگیری فرمانداری، آموزش و پرورش و نماینده مجمع خیرین کنترل و گزارشهای بازدید و مستندات (فیلم و عکس) از سمت تیم همکاران مربوطه تهیه و در جلسات بعدی ارائه میشود.
ولدی افزود: با همافزایی و جلب حمایت خیران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران کارخانجات بزرگ و مشارکت بخش خصوصی تلاش میشود همه مدارس کانکسی و سنگی شهرستان بروجرد تا سال ۱۴۰۵ با مدارس استاندارد جایگزین شوند.
وی گفت: بر همین اساس، کارخانجات مهم شهرستان نیز برای ساخت مدرسه به نام خود، وارد این فرآیند خواهند شد.
فرماندار بروجرد با بیان اینکه دغدغه استان لرستان به ویژه شهرستان بروجرد در حوزه آموزش جدی است، ابراز امیدواری کرد: با حضور فعال خیران و پیگیری ویژه مسئولان، نصب پنلها برای تأمین انرژی مدارس تا پایان خردادماه اجرا و این روند تا سال ۱۴۰۵ در دیگر مدارس توسعه یابد.
ولدی از بخشداران و دهیاران روستاها خواست روند اخذ پروانهها را برای ساخت مدارس جدید طبق قوانین و با هماهنگی لازم تسهیل کنند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان هم در این جلسه گفت: در قالب طرح شهید پناهی و از سال ۱۴۰۱ تاکنون، جمعآوری مدارس کانکسی به عنوان یک اولویت در دستور قرار گرفته است و از مجموع ۱۷۰ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ نفر استان، حدود ۱۰۰ مورد تکمیل شده و ۷۰ مدرسه دیگر نیز بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که تا پایان خردادماه، همه این مدارس تحویل داده میشوند.
یونس بهاروند افزود: در بروجرد نیز ۲ مدرسه با حمایت خیریهها و بنیاد برکت در دست اجرا قرار دارد که روند پیشرفت آنها مناسب بوده و پیشبینی میشود تا پایان خرداد به بهرهبرداری برسند.
وی در خصوص تأمین سایر اعتبارات مورد نیاز این طرح تصریح کرد: اعتبار طرحهای تخریبی بیشتر باید از محل مشارکت خیران و مسئولیت اجتماعی صنایع و کارخانههای هر شهرستان تأمین شود.
رئیس آموزش و پرورش بروجرد هم گفت: از ۳۱۸ مدرسه و ۲۲۱ ساختمان آموزشی پنج مورد نیمه تمام است و در سطح شهر نیز پنج مدرسه ۱۸ کلاسه کم داریم.
کیانی با اشاره به اینکه بروجرد ۱۹ مدرسه تخریبی شهری و ۱۳ مورد در روستاها دارد، افزود: ۴۱ واحد آموزشی شهرستان نیز به تعمیرات اساسی نیاز دارند که در مجموع ۶۰ درصد مدارس بروجرد نیازمند بهسازی و بازسازی هستند.
وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای مهم آموزش و پرورش فضای آموزشی است، ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد مدارس با کمبود تجهیزات روبهرو است و با وجود ۶۰ هزار دانش آموز، چهار هزار صندلی کم داریم.