نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یک ترکیب منحصر بفرد است

ایرنا/ قصرشیرین - ایرنا - رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران متشکل از ارتش، سپاه، و انتظامی یک ترکیب منحصر بفرد است که در تامین امنیت داخلی، خارجی و انتظامی بسیار موثر عمل کرده و امتحان پس داده اند و مورد تایید حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب بوده و هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی در آیین گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد شهادت خلبان شهید شیرودی در روستای زرین جوب سرپل ذهاب به نقش ارتش و سپاه بعنوان ۲ بازوی نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و تاکید کرد که این ۲ نهاد باید در کنار هم عمل کنند و تضعیف هر یک از آنها به معنای آسیب به نظام است.
وی اظهار کرد: براساس قانون اساسی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یعنی ارتش، سپاه، انتظامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ستاد کل مکمل هم هستند و هر کجا نیاز باشد به کمک هم خواهند آمد چنان که در دوران دفاع مقدس و در بحران های مختلف نیز چنین عمل کرده اند و خدمات ارزنده ای داشته اند.
رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بزرگداشت یاد شهدا گفت: شهدا به واسطه شهادت خود پاک و مقرب به خداوند هستند و جزو اولین کسانی هستند که وارد بهشت میشوند و آنها آرزو دارند که دوباره به دنیا برگردند تا در راه خدا مجاهدت کنند.
امیر فولادی با اشاره به اهمیت و تاثیر شهدای گرانقدر در پاکی سرزمین ایران اضافه کرد: بیش از ۲۰ هزار گلزار شهید در کشور وجود دارد که نمادی از فداکاری و ایثار شهدا است و همه ما مدیون شهدا هستیم و باید در بزرگداشت آنها کوشا باشیم تا شرمنده آنها نباشیم.
او همچنین به چهار تصمیم راهبردی و هوشمندانه امام راحل در سال ۱۳۵۸ و قبل از شروع جنگ تحمیلی اشاره کرد که شامل نامگذاری روز ارتش در ۲۹ فروردین ماه روزی که بعدها به پاس حماسهآفرینیهای نیروی زمینی ارتش، نیروی دریایی و شهدای ناوشکنهای سهند و سبلان معنا و اعتبار بیشتری یافت، تاسیس سپاه پاسداران در دوم اردیبهشت ماه، تاسیس جهاد سازندگی در ۲۷ خرداد ماه روز سنگرسازان بی سنگر و تاسیس بسیج مستضعفین در پنجم آذرماه بود.
رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش ادامه داد: این تصمیم ها به تقویت نیروهای مسلح و آمادگی برای مقابله با دشمنان کمک کرده و تأثیرات مثبت آنها در دوران دفاع مقدس و پس از آن مشهود است.
او همچنین به ضرورت همکاری و همبستگی بین نیروهای مسلح و تأکید بر وحدت کلمه در دفاع از کشور اشاره کرد و از جوانان خواست که به این اصول توجه داشته باشند.
یادمان شهید شیرودی در روستای زرین جوب شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه عصر امروز پنجشنبه میزبان برگزاری آیین چهل و چهارمین سالگرد شهادت این خلبان جاویدنام با حضور جمعی از همرزمان این شهید و یادگاران هشت سال دفاع مقدس، مسوولان محلی و خلبانان هوانیروز و فرماندهان نظامی و انتظامی بود.
به گزارش ایرنا، عملیات بازی دراز در اوایل اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۰ و با هدف خارج کردن ارتفاعات مهم و استراتژیک بازی دراز از دست ارتش متجاوز عراق انجام شد و طی هشت روز عملیات رزمندگان اسلام با حمایت هوانیروز قهرمان توانستند این ارتفاعات مهم را آزاد و نیروهای عراقی را وادار به عقبنشینی کنند.
شهید سرلشگر خلبان علی اکبر قربان شیرودی هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۰ در عملیات بازی دراز پس از اصابت گلوله تانک دشمن به بالگردش به شهادت رسید، پیکر مطهرش در روستای زادگاهش شیرود تنکابن به خاک سپرده شد.