نماد آخرین خبر

تخلف کلان در لواسان؛ ساختمان متخلف باید با خاک یکسان شود

منبع
فارس
بروزرسانی
تخلف کلان در لواسان؛ ساختمان متخلف باید با خاک یکسان شود

فارس/ قاضی کمیسیون ماده ۱۰۰ لواسانات با تأکید بر تخلفات گسترده در ساخت‌وساز یک ملک در لواسان، از صدور حکم قطعی تخریب کامل این بنا خبر داد و گفت: بدون هیچ‌گونه اختلاف‌نظری بین اعضای کمیسیون شماره ۱ ماده ۱۰۰ شهرداری رأی بر تخریب کامل صادر شد.

میثم حسین‌پور، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه لواسانات و قاضی کمیسیون ماده ۱۰۰ لواسانات اظهار کرد: در پرونده تخلف کلان در لواسان، یکی از نمایندگان سابق مجلس شورای اسلامی که خودش نیز تخلفاتی داشته، ورود پیدا کرده بود و در بخش‌هایی از پرونده اعمال‌نفوذ می‌کرد.

وی گفت: این مسئله را به القاصی‌مهر رئیس‌کل دادگستری استان تهران اعلام کردیم و ایشان به دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال ارجاع دادند و آن دبیر نیز به پرونده ورود پیدا کرد.

حسین‌پور با بیان اینکه رئیس‌کل دادگستری استان تهران روند گزارشی از شورای حفظ حقوق بیت‌المال خواستند، بیان کرد: پیگیری‌های رئیس دادگستری لواسانات بود که رأی کمیسیون زودتر صادر شود به این دلیل که سوء جریاناتی در حال وقوع بود تا حکم را به تعویق بیندازند اما با تدابیر اندیشیده شده از این موضوع نیز جلوگیری شد و در نهایت رأی تخریب صادر شد.

قاضی کمیسیون ماده ۱۰۰ لواسانات خاطرنشان کرد: این پرونده نشان‌دهنده آن است که در دوره‌های قبلی در شهرداری قطع به‌یقین تخلفاتی رخ‌داده است اما به لطف خدا بدون هیچ‌گونه اختلاف‌نظری بین اعضای کمیسیون شماره ۱ ماده ۱۰۰ شهرداری رأی بر تخریب صادر شد.
وی با بیان اینکه کمیسیون شماره ۱ ماده ۱۰۰ شهرداری متشکل از نماینده دادگستری و نماینده استانداری تهران و نماینده شورای اسلامی شهر لواسان است گفت: اینجانب به‌عنوان نماینده قوه قضائیه باتوجه‌به تخلفات کامل ساخت‌وسازی رأی بر تخریب کل بنا داده‌ام.

اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری شهردار لواسان در گفت‌وگویی پرده از تخلف کلان در لواسان برداشت که به‌جای ۶۷۷۸ مترمربع معادل ۱۳ هزار و ۵۸۴ متر ساخت‌وساز غیرمجاز کرده بود. 

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran