شهر هفشجان چهارمحال و بختیاری پایتخت صنعت جوش ایران

ایرنا/ شهرکرد- ایرنا- عضو شورای اسلامی شهر هفشجان چهارمحال و بختیاری این خطه را «پایتخت صنعت جوش ایران» اعلام و تاکید کرد: این شهر هماکنون هشت هزار جوشکار فنی دارد که در طرحهای انتقال آب، گاز و برق ایران و کشورهای دیگر مشغول فعالیت هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رجبعلی کیوانی روز سهشنبه در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن ۱۹ اردیبهشت ماه روز هفشجان افزود:این شهر با قدمت و پیشینه ۹ هزار ساله، پتانسیلهای مطلوبی در بخشهای علمی، فرهنگی و صنعتی دارد.
بیشتر بخوانید
مهد مهارت جوش ایران در مسیر ناهموار جهانیشدن
صنعتگران هفشجان چهارمحال و بختیاری همچنان حرف اول جوشکاری ایران را میزنند
وی افزود: پیگیری بهسازی چهارخطه شدن جاده طاقانک به سیرک به نوآباد به هفشجان از مهمترین اقدامات اعضای شورای اسلامی هفشجان بوده است که هماکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا نیمه نخست سالجاری تکمیل و بهرهبرداری میشود.
کیوانی تصریح کرد: احداث جاده هفشجان به مصطفیآباد تکمیل شده است و این جاده بهزودی بهرهبرداری میشود.
وی یادآور شد: روکش آسفالت، خطکشی و ایمنسازی هفت کیلومتر از طول جاده هفشجان به شهرکرد در سه سال اخیر انجام شده و سه کیلومتر دیگر آن در دست اقدام است.
عضو و سخنگوی شورای اسلامی هفشجان اظهار داشت: در این مدت احداث مجتمع دام سنگین و سبک، مجتمع گلخانهای و گیاهان دارویی پیگیری شد و در این راستا ۵۰ هکتار زمین برای مجتمع دام سنگین هفشجان اختصاص یافت که ثبتنام متقاضیان انجام شده و در مرحله اصالتسنجی دامداران است.
وی گفت: برای مجتمع دام سبک هفشجان ۳۰ هکتار زمین پیشبینی، طرح اولیه این طرح آماده و مصوبههای لازم گرفته شده است که بهزودی نهایی میشود.
کیوانی تاکید کرد: ساخت مجتمع گلخانهای هفشجان در ۹۲ هکتار زمین طراحی اما با مشکل دشت ممنوعهبحرانی شهرکرد مواجه شد که اجرای آن از محل مهار روانآبها، سرریز سد چشمه زنه و تغذیه مصنوعی آغاز میشود.
وی افزود: ایجاد پارک آبخیزداری در دامنه جهانبین از سال ۱۳۹۹ با چهار فاز شامل آبخوانها و سدهای سنگی ملاتی کوچک، دریاچه مصنوعی، گردشگری و فضای سبز در دستور کار قرار گرفت که فاز یک و دو آن انجام شد و فاز سوم برای ایجاد جنگل و مراتع با حدود ۱۴۰ هکتار وسعت در حال انجام است.
عضو و سخنگوی شورای اسلامی هفشجان تصریح کرد: برای طرحهای چشمه زنه و امامزاده شاهمنظرخاتون این شهر مالکیت زمین از امور اراضی و منابعطبیعی و آبخیزداری گرفته شد.
وی گفت: شورای اسلامی شهر هفشجان در سال گذشته ۴۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات مردم این شهر تصویب کردهاند.
کیوانی تاکید کرد: نهضت ملی مسکن از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است که براساس آن ۳۶۰ واحد سه نفره و ۲۳۰ واحد ویلایی در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار گرفت.
وی افزود: برای راهاندازی پارکینگ خودروهای سنگین زمینی به وسعت سه هکتار پیشبینی و بهطور موقت افتتاح شد تا بعد به محل دائمی منتقل شود.
کیوانی تصریح کرد: زمین مورد نیاز برای آرامستان جدید هفشجان پیشبینی شده است اما آرامستان کنونی این شهر هنوز فضا و ظرفیت دارد.
افزایش ۱۲۰ درصدی بودجه هفشجان
شهردار هفشجان چهارمحال و بختیاری گفت: بودجه این شهرداری در سالجاری ۱۲۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۳ رشد پیدا کرد.
داوود رشیدی نیز در این نشست تاکید کرد: بودجه شهرداری هفشجان در سالجاری یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تصویب شد.
وی بودجه شهرداری هفشجان در سال گذشته را ۵۵۰ میلیارد ریال دانست و افزود: این بودجه با ۱۶۳ درصد افزایش برابر ۹۰۰ میلیارد ریال محقق شد.
رشیدی ۸۰۰ میلیارد ریال از بودجه سالجاری شهرداری هفشجان را مختص آغاز عملیات اجرایی ۵۰ طرح عمرانی در این شهر اعلام و تصریح کرد: امسال شنبههای عمرانی در هفشجان راهاندازی شده است و براساس آن در شنبه هر هفته عملیات اجرایی یک طرح عمرانی آغاز میشود.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ۶ طرح عمرانی در هفشجان از ابتدای سالجاری تاکنون یادآور شد: در سه سال اخیر ۱۸ هزار تن آسفالت از سوی شهرداری هفشجان در معبرهای این شهر ریخته شد که قیر آن رایگان و از منابع دولتی بوده است.
شهردار هفشجان اظهار داشت: در این مدت ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع شهرداری و اعتبارات دولتی تامین و در محدوده طرح گردشگری چشمه زنه هزینه شد.
وی با اشاره به برنامهریزی برای احداث سه چمنمصنوعی در پارکهای هفشجان در سالجاری گفت: پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرداری هفشجان برای برگزاری مراسم روز هفشجان پیشبینی شده است.
رشیدی تاکید کرد: در مراسم روز هفشجان از ۲۰ نامآور و پیشکسوت هفشجانی دارای مقامها و رتبههای ملی و بینالمللی تجلیل میشود.
وی افزود: مرکز آموزشی فرهنگی شهروندی از یکسال قبل در هفشجان راهاندازی شده و در آن از توان نیروی انتظامی، مشاوران و متخصصان بهرهگیری شده است که با استقبال شهروندان مواجه شد.
هفشجان در ۱۲ کلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است.