نماد آخرین خبر

تساوی مس شهربابک و بعثت کرمانشاه

منبع
مهر
بروزرسانی
تساوی مس شهربابک و بعثت کرمانشاه

مهر/ کرمانشاه- در هفته سی‌ودوم لیگ دسته اول فوتبال کشور، تیم‌های مس شهربابک و بعثت کرمانشاه در دیداری، به تساوی رضایت دادند؛ دیداری که هر دو گل آن از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابت‌های هفته سی‌ودوم لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور، تیم‌های مس شهربابک و بعثت کرمانشاه به مصاف یکدیگر رفتند؛ مسابقه‌ای که در شرایطی برگزار شد که با توجه به جایگاه دو تیم در جدول و تعداد محدود بازی‌های باقی‌مانده تا پایان فصل، تغییر خاصی در موقعیت آن‌ها پیش‌بینی نمی‌شد.

با این حال، دو تیم با وجود این شرایط با انگیزه و میل هجومی وارد زمین شدند و مسابقه‌ای تماشایی و پایاپای را رقم زدند. در نیمه اول، تیم میزبان مس شهربابک در دقیقه ۴۰ با گل علیرضا ولی‌زاده از روی نقطه پنالتی پیش افتاد و به رختکن رفت.

در نیمه دوم اما ورق برگشت و شاگردان بعثت کرمانشاه با حفظ مالکیت بیشتر توپ، ابتکار عمل را در دست گرفتند. نهایتاً این تیم در دقیقه ۷۵ توسط محمدجواد جلالی از روی یک ضربه پنالتی موفق به گل‌زنی شد و بازی را به تساوی کشاند. تلاش‌های دو تیم در دقایق باقی‌مانده ثمری نداشت تا بازی با تساوی ۱-۱ به پایان برسد.

با ثبت این نتیجه، تیم مس شهربابک با ۴۶ امتیاز همچنان در جایگاه هفتم جدول باقی ماند و بعثت کرمانشاه نیز با ۴۱ امتیاز در رده نهم جدول ایستاد.

دو تیم با این تساوی به نظر می‌رسد جایگاه نسبتاً تثبیت‌شده‌ای تا پایان لیگ داشته باشند، مگر آنکه در هفته‌های پایانی اتفاقی غیرمنتظره رخ دهد.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :https://www.instagram.com/kermanshah.today