پرداخت ۱۶۵ میلیارد ریال کمک به بیماران خاص استان مرکزی

ایرنا/ مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: ۱۶۵ میلیارد ریال کمک به بیماران خاص و سختدرمان این استان در سال گذشته پرداخت شد.
دکتر علیرضا اسماعیلی روز پنجشنبه به مناسبت روز بیماران خاص و سخت درمان در گفت و گو با ایرنا، افزود: این مبلغ به یکهزار و ۶۳۰ بیمار دارای پرونده پرداخت شد.
وی بیان کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و سختدرمان برای حمایت موثرتر از این قشر در برابر هزینههای بیماریهای پرمخاطره و بیماریهای مزمن تشکیل شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: موضوع فعالیت این صندوق، فراهمآوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامتمحور مرتبط با بیماری خاص و سخت درمان مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبتهای دورهای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل است.
اسماعیلی اظهار کرد: فهرست خدمات این صندوق به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده و هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیشبینی و در اختیار این صندوق قرار میگیرد.
وی گفت: این صندوق با پوشش ۲۷ بیماری خاص و سخت درمان تشکیل شد و با افزایش پوشش بیماریهای دیگر، هماکنون ۱۰۷ گروه بیماری را تحت پوشش حمایتی دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در صورت ابتلا به بیماریهای خاص و سخت درمان برای بهرهمندی از خدمات و حمایتها میتوانند با مراجعه به پورتال معاونت درمان سازمان تامیناجتماعی به آدرس darman.tamin.ir و از طریق منوی "درخواست بیمهشدگان"، نسبت به تکمیل اطلاعات فردی و بارگذاری مستندات بیماری شامل، تصویر کارت ملی، شماره تلفن همراه، گواهی پزشک، تصویر گزارشهای پاتولوژی، رادیولوژی، آزمایشهای تشخیص طبی یا سایر مستندات مرتبط با بیماری مانند خلاصه پرونده اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
حمایت کمیته امداد استان مرکزی از ۲ هزار و ۴۷۰ بیمار خاص
اسماعیلی بیان کرد: در صورتیکه بارگذاری مستندات به هر دلیلی مقدور نباشد، بیماران میتوانند برای تشکیل پرونده به معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی استان مرکزی به آدرس، اراک، انتهای خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به میدان امام حسین(ع) مراجعه و یا با شماره ۰۸۶۳۴۴۵۶۳۲۳ تماس برقرار کنند.
وی گفت: همچنین امکان نشاندار شدن بیماران مبتلا به پرفشاری خون کنترل شده، دیابت نوع دوم، پرفشاری خون رتینوپاتی دیابتی توسط پزشک معالج در سامانه نسخهنویسی الکترونیکی فراهم شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در مورد هزینههای بستری بیماران خاص و سخت درمان نیز طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستانها ملزم شدهاند مقررات مربوط به حمایتهای صندوق این بیماران را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند.
اسماعیلی اظهار کرد: به این ترتیب در بیمارستانهای طرف قرارداد بیمههای پایه، سهم این صندوق از هزینههای درمان بیمار بهصورت برخط و خودکار محاسبه میشود و در بیمارستانهای خصوصی غیرطرف قرارداد بیمههای پایه، این بیماران میتوانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینههای بیمارستانی، به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یاد شده را دریافت کنند.
وی عنوان کرد: بیماران فوق بر اساس مدارک و مستندات ارائه شده میتوانند در طول سال تا سقف ۷۰۰ میلیون ریال از هزینههای درمانی خود را دریافت کنند و در موارد خاص، امکان پرداخت ۳۰ درصد هزینههای درمانی از محل بودجه غیرشمول تا سقف ۲۷۰ میلیون ریال در سال نیز وجود دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: البته این سقف مربوط به سال گذشته است و در سال ۱۴۰۴ سقف کمک هزینههای پرداختی افزایش مییابد.
اسماعیلی عنوان کرد: در فروردین ماه امسال، ۲۷۰ پرونده برای بیماران خاص و سخت درمان در استان مرکزی تشکیل و ۲۷ میلیارد ریال نیز در حمایت از آنها پرداخت شد.
یکهزار و ۶۳۰ بیمار خاص و سخت درمان استان مرکزی از حمایتهای درمان تامین اجتماعی برخوردارند.