تعطیلی یک واحد تولیدی صنایع غذایی در استان مرکزی

ایرنا/ سرپرست اداره کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق بررسیهای انجام شده یک واحد تولیدی در بخش صنایع غذایی این استان به دلیل رعایت نکردن الزامات استاندارد تعطیل شد.
محمود نصرالهی بیان کرد: تعداد ۱۷ پرونده در کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در سال جاری مورد بررسی قرار گرفت که از این میان، ۱۴ پرونده مربوط به واحدهای تولیدکننده عایق رطوبتی و سه پرونده مرتبط با واحدهای صنایع غذایی بود.
وی با تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی، اظهار کرد: اجرای دقیق مقررات استاندارد در ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و تضمین سلامت مصرفکنندگان نقش اساسی دارد.
سپرست اداره کل استاندارد استان مرکزی خاطرنشان کرد: کمیسیون ماده ۴۲ با هدف صیانت از حقوق مردم و حمایت از تولیدکنندگان متعهد، با حساسیت و دقت به بررسی تخلفات میپردازد.
وی عنوان کرد: واحدهایی که در مسیر رعایت استاندارد گام برمیدارند، مورد حمایت و تشویق قرار میگیرند و با واحدهای متخلف نیز برابر ضوابط برخورد قانونی میشود.
ادارهکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مرکزی در تاریخ ۲۹ بهمن ماه ۱۳۶۴ بنا بر پیشنهاد استاندار وقت استان و موافقت مسئولان موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، در اراک تاسیس شد.