استاندار چهارمحال و بختیاری: ۲۸هزار میلیارد ریال باقیمانده اعتبارات استان جذب شود

ایرنا/ شهرکرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آمارها ۲۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات تملک دارایی استان هنوز جذب نشده است که جذب این میزان اعتبار در مدت زمان باقیمانده تا پایان سال مالی (۳۱ شهریور ماه ) نیازمند کار جهادی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر مردانی روز شنبه در نخستین نشست شورای برنامهریزی سال ۱۴۰۴ افزود: برگشت اعتبارات از دستگاههای اجرایی خط قرمز مدیریت ارشد استان است.
وی اظهار داشت: بر این اساس مدیران دستگاههای اجرایی از امروز اقدامات لازم برای جذب این میزان اعتبار باقیمانده که رقم کمی نیز نیست تلاش کنند و به روزهای پایانی سال مالی واگذار نکنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: آن دسته از مدیرانی که نسبت به جذب اعتبارات استان سستی میکنند انتظار نداشته باشند در روزهای آخر برای آنها از دستگاههای نظارتی برای جذب اعتبار مجوز گرفته شود.
وی تاکید کرد: جذب اعتبارات استان یکی از ملاکهای ارزشیابی و ارزیابی مدیران است که با جذب به موقع اعتبارات ، تلاش کنند امتیاز لازم در خصوص ارزشیابی را جذب کنند.
مردانی یادآور شد: در همین ارتباط معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز موظف است هر هفته گزارشی در این خصوص از دستگاههای اجرایی بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت به سرانجام رساندن پروژههای نیمهتمام استان گفت: در این ارتباط فرمانداران به عنوان رییس کمیتههای برنامهریزی شهرستانها از ریز کردن و تخصیص اعتبارات به پروژههای غیر ضروری بپرهیزند و با معرفی یک یا ۲ پروژه نیمهتمام مهم بخش مهمی از این پروژهها در سالجاری به سرانجام برسد.
مردانی با اشاره به اهمیت مولدسازی گفت: با توجه به اینکه بخشی از اعتبارات استان از طریق اجرای طرح مولدسازی تامین میشود انتظار میرود دستگاههای اجرایی در این خصوص گامهای موثری بردارند.
وی با اشاره به ۹هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبارات مصوب استان از محل مسوولیتهای اجتماعی نفت به استان و انتقاد از روند کُند جذب این اعتبارات افزود: انتظار میرود دستگاههای مسوول با جذب این اعتبارات بخشی از پروژههای آموزشی، فرهنگی، بهداشی و ورزشی استان را به اجرا درآورند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به رشد ۷۰ درصدی اعتبارات سال ۱۴۰۴ گفت: در سالجاری ۱۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به استان اختصاص یافته است که از این میزان ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به پروژههای استانی و هفت هزار میلیارد ریال نیز به پروژههای ملی اختصاص پیدا میکند.
وی در خصوص اهمیت شورای برنامهریزی و توسعه اظهار داشت: این شورا به عنوان اتاق فکر هر استان به شمار میرود که با نگاه عدالت محوری، تعامل بخشی و انسجام نقش موثر و مفیدی پیشرفت و توسعه استان دارد.
مردانی تاکید کرد: شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری باید از سطح امضای مصوبههای کلیشهای عبور کند و با توجه به جایگاه قانونی که دارد به شورایی برای تصمیم گیری برای آینده استان تبدیل شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به گفتمان دولت چهاردهم که مبنی بر استفاده از نظر کارشناسی است گفت: میطلبد کمیتههای کارشناسی ذیل شورای برنامهریزی و توسعه استان برای بررسی کارشناسی موضوعات مربوط به استان فعال شوند و پیشنهادهای کارشناسی را به شورای ارائه دهند.
وی بر ضرورت توجه به آمایش سرزمینی در تصمیمگیریها تاکید کرد و گفت: سند آمایش سرزمین نباید در حد یک شعار در استان باقی بماند بلکه در تخصیص منابع و طراحی پروژهها مورد توجه قرار گیرد .
مردانی ادامه داد: برای سرعت بخشی در روند توسعه پایدار استان به اعتباراتی بیش از اعتبارات استانی نیاز است به همین دلیل مدیران تنها نباید به جذب اعتبارات استانی اکتفا کنند بلکه با تلاشی جهادی زمینه جذب و ورود اعتبارات ملی به استان را باید فراهم کنند.
وی تامین اعتبارات ملی را از جمله ملاکهای ارزشیابی مدیران دستگاههای اجرایی عنوان کرد.
مردانی در خصوص پروژه صنعتی فولاد در شهرستان بن گفت: این واحد تولیدی برای حدود ۴۰۰ اشتغال را فراهم میکند و باید هر چه سریعتر به مدار تولید برگردد.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین از انتشار کتاب ظرفیتها و تکالیف مراجع تصمیم گیر دستگاههای اجرایی در احکام قانونی مرتبط در استان تقدیر کرد.
به گزارش ایرنا، در این آیین از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور منضم به احکام قانونی مرتبط و ظرفیتها و تکالیف مراجع و دستگاههای اجرایی رونمایی شد.