نماد آخرین خبر

برداشت ۱۵۰۰ تن گل محمدی از باغات استان یزد

منبع
فارس
بروزرسانی
برداشت ۱۵۰۰ تن گل محمدی از باغات استان یزد

فارس/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از برداشت حدود یک هزار و ۵۰۰ تن گل محمدی از سطح ۵۳۰ هکتاری این محصول در استان خبر داد.

عباس حاج‌حسینی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، ضمن بیان اینکه گل محمدی جز گیاهان کم‌آبخواه و مطابق با تغییر الگوی کشت در استان یزد است، اظهار کرد: برداشت این گیاه ارزشمند از اواخر فروردین‌ماه آغاز و تا اوایل خردادماه ادامه دارد.
وی افزود: از هر هکتار سطح زیر کشت گل محمدی، حدود ۲/۵ الی ۳ تن گل تازه برداشت که از هر تن آن ۳ هزار لیتر گلاب در واحدهای فرآوری این محصول استحصال می‌شود.
به گفته این مقام مسئول، به ترتیب شهرستان‌های خاتم، تفت، ابرکوه، مهریز و مروست بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی را در استان یزد به خود اختصاص داده‌اند.

توسعه کاشت گل‌محمدی در دستور کار است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه ذکر کرد: به‌منظور تولید و دستیابی به گلاب مرغوب و استفاده حداکثری از این گل ارزشمند تعداد ۱۴۸ کارگاه فرآوری گل محمدی به‌صورت سنتی و ۹ واحد صنعتی و مکانیزه در استان تأسیس و در حال فعالیت است.
حاج‌حسینی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه کاشت گیاه گل محمدی به علت کم‌آبخواه بودن، به‌عنوان جایگزینی مناسب جهت تغییر الگوی کشت در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته، به‌طوری که در سال جاری بیش از ۲۰ هزار نهال گل محمدی در سراسر یزد توزیع شده است.
 
 
 

آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today