نماد آخرین خبر

سی‌تی‌اسکن پیشرفته بیمارستان امام حسین(ع) ملایر راه‌اندازی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سی‌تی‌اسکن پیشرفته بیمارستان امام حسین(ع) ملایر راه‌اندازی شد

ایرنا/ معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: دستگاه پیشرفته سی‌تی‌اسکن ۱۶ اسلایس بیمارستان امام حسین(ع) به عنوان یکی از محوری‌ترین و مهمترین مراکز درمانی این شهرستان نصب، راه‌اندازی و وارد مدار ارائه خدمات شد.

سیدرسول حسینی، معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر عنوان کرد: این اقدام گامی مهم در راستای ارتقای سلامت مردم، ارائه خدمات مطلوب و جلوگیری از ارجاع بیماران به مرکز استان و شهرهای همجوار است.
وی با تاکید بر اینکه سیستم بهداشت و درمان نقش بسیار مهمی در دفاع ملی ۱۲ روزه ایفا کرد، تاکید کرد: همه باید به کادر بهداشت و درمان احترام بگذاریم و همراه آنان برای ارتقای سلامت جامعه تلاش کنیم.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: در کنار مراکز درمانی همچون بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی، پیگیر تکمیل و راه‌اندازی بیمارستان خیّرساز امیرالمومنین(ع) نیز هستیم و به تازگی مشکل آب این مرکز درمانی حل شد.
حسینی بر لزوم برگزاری منظم و مستمر کارگروه سلامت و امنیت غذایی با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه و همه اعضا تاکید کرد و افزود: این کارگروه باید فعال‌تر از قبل باشد و تمامی مصوبات به طور جد پیگیری و اجرا شود.

همه موظف به اجرای طرح جوانی جمعیت هستیم
وی با تاکید بر اینکه کیفیت و اجرای مصوبات مقدم بر کمیت مصوبات است، ادامه داد: جوانی جمعیت، ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، سرکشی از مراکز بهداشتی، ارتقای سطح سواد سلامت جامعه، آب شرب روستاها، پایش سلامت کارکنان، ساماندهی واحدهای سیار اغذیه فروشی و پیگیری مصوبات از جمله موضوعات مهم کارگروه سلامت و امنیت غذایی است که با محوریت شبکه بهداشت و درمان و مصوبات استانی پیگیری و اجرا شود.
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر خواستار ارائه نظارت، پیشنهادات و انتقادات همراه با راهکارهای اجرایی در این کارگروه از سوی اعضا شد و بر لزوم پیگیری نحوه عملکرد دستگاه‌های اجرایی در همراه با شبکه بهداشت و درمان برای اجرای طرح جوانی جمعیت و ارائه توضیحات لازم از روند اعطای تسهیلات فرزندآوری از سوی بانک‌های عامل تاکید کرد.
حسینی همچنین بر بهره‌گیری از نظرات سازمان‌های مردم‌نهاد، استمرار اقدامات کارشناسانه جوانی جمعیت، تقویت دوره‌های آموزشی، تشدید تلاش‌های ادارات در حوزه سلامت، تشدید نظارت و بازرسی‌ها از مراکز اغذیه فروشی و نانوایی‌ها، پیش‌بینی مکان‌های اسکان اضطراری و رعایت ساعت کاری مراکز بهداشت در سطح این شهرستان تاکید کرد.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه در نشست شورای اداری و نشست با دهیاران و بخشداران، مدیران می‌توانند طرح مساله و موضوع داشته باشند، ادامه داد: از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی ملایر درخواست داریم از پرداختن به حواشی دوری کنند و تمرکز آنها ارائه خدمات به مردم و پیشبرد اهداف دستگاهی باشد.
حسینی با تاکید بر اینکه نیازمند آموزش در حوزه بهداشت و درمان هستیم، از اعطای یکصد تخته پتو به بیمارستان امام حسین(ع) به منظور بهبود خدمات به بیماران خبر داد و افزود: بیمارستان امام حسین(ع) پیشانی شبکه بهداشت و درمان ملایر است.

به دنبال راه‌اندازی سی‌تی‌اسکن بیمارستان مهر هستیم
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز اظهار کرد: بعد از راه‌اندازی دستگاه سی‌تی اسکن پیشرفته در بیمارستان امام حسین(ع) به دنبال نصب و راه‌اندازی سی‌تی‌اسکن در بیمارستان مهر نیز هستیم.
"علیرضا بهزادی" افزود: در ایام بحران ۱۲ روزه، آمادگی لازم را در سیستم درمانی ایجاد کردیم و در تامین سلامت نیازمند همراهی تمامی دستگاه‌ها هستیم.
وی با اشاره به تشکیل گروه سلامت و حضور مراقبان سلامت به مدارس، ادامه داد: در این راستا ۱۵۰ پرسنل ادارات و کارخانجات را خطرسنجی کردیم.

جمع‌آوری بیش از ۲ هزار قلاده سگ در ملایر
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر نیز با اشاره به روند خوب جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب بیان کرد: بیش از ۲ هزار قلاده سگ در سطح شهر معدوم و تعدادی هم عقیم‌سازی و واگذار شد.
مجتبی داوری گفت: محدوده‌ای به مساحت ۶ هزار مترمربع برای جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب در نظر گرفته شد و فنس‌کشی و دامپزشک مستقر شده است.
وی با بیان اینکه جمعیت این سگها نسبت به گذشته در ملایر تحت کنترل است، اما در روستاها مشکل داریم، ادامه داد: در این راستا با بخشداران و دهیاران جلساتی تشکیل دادیم و خدمات رایگان ارائه می‌دهیم، به شرط آنکه سگ‌ها را تحویل دهند.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today