نماد آخرین خبر

پیش‌بینی وزش باد، افزایش شرجی و دما در خوزستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
پیش‌بینی وزش باد، افزایش شرجی و دما در خوزستان

صدا و سیما/ مدیر کل هواشناسی خوزستان برای روز‌های آینده در استان وقوع گرد و خاک محلی، افزایش رطوبت و شرجی و افزایش دما پیش بینی کرد.

محمد سبزه‌زاری، مدیر کل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: در بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، طی امروز در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی و طی فردا و پس فردا در اغلب نقاط استان، سرعت وزش باد‌ها بصورت متوسط و همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود، بنابراین احتمال برخاستن گرد و غبار‌های محلی در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه از روز دوشنبه تا روز پنجشنبه جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت و شرجی در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان خواهد شد، افزود: در این ایام ضرایب ناپایداری نسبتا بالا است و باعث شکل گیری ابر‌های همرفتی به ویژه در بعدازظهر‌ها در برخی نقاط استان خواهد شد.

سبزه زاری ادامه داد: روند افزایش نسبی دما تا فردا در سطح استان مورد انتظار است و شمال خلیج فارس از روز دوشنبه تا روز پنجشنبه مواج خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان می‌گوید: در شبانه روز گذشته امیدیه با دمای ۴۳.۶ و ایذه با دمای ۱۵.۸  سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین  نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به بیشینه دمای ۴۲.۵ و کمینه دمای ۲۳.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today