توسعه زیرساختهای امدادی در گلستان؛ ساخت پایگاههای جدید هلالاحمر

مهر/ مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از توسعه زیرساختهای امداد و نجات خبر داد و گفت:باساخت پایگاههای جدید و بهرهگیری از توان خیرین بخش مهمی از خلأهای امدادرسانی بینجادهای مرتفع میشود.
قاسم غریبآبادی، مدیرکل جمعیت هلالاحمر استان گلستان، ظهر چهارشنبه در نشست خبری، اظهار کرد: در سال گذشته دو هزار حادثه در استان رخ داد و ۱۴۳ مورد از آنها نیاز به امدادرسانی جدی داشت.
تحولی بزرگ در لجستیک امدادی گلستان
مدیرکل هلالاحمر گلستان، ضمن قدردانی از مسئولان کشوری و استانی، از تحولی بزرگ در ناوگان امدادی خبر داد و گفت: با پیگیریها و مساعدت دولت و نمایندگان، ۱۵ دستگاه خودروی صفر کیلومتر کمکدار و ۶ دستگاه آمبولانس جدید به استان تخصیص یافت. این نخستینبار در ۱۳ سال گذشته است که چنین حجمی از تجهیزات وارد استان شده است.
وی افزود: تا پایان سال، هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در سطح کشور خریداری میشود و سهم گلستان نیز افزایش خواهد یافت که این نویدبخش آمادگی بهتر ما در مواقع بحران است.
ماجرای بالگرد؛ از گلایهها تا واقعیتها
غریبآبادی درباره استفاده از بالگرد هلالاحمر در استان گلستان نیز شفافسازی کرد و گفت: سال گذشته با پیگیریهای فراوان، دستور داده شد که بالگرد به صورت تماموقت در گلستان مستقر شود. البته این بالگرد، متعلق به کل کشور است و در هر حادثهای در هر استانی ممکن است مأموریت یابد.
وی در واکنش به برخی انتقادها اظهار کرد: در همان ایام نوروز که بالگرد بهطور موقت به استان دیگر اعزام شد، بالگرد استان سمنان به گلستان اختصاص یافت تا ما بدون پشتیبانی نمانیم.
غریبآبادی خاطرنشان کرد: استان گلستان به عنوان یک استان گردشگری و حادثهخیز، نیازمند آمادگی حداکثری است. امروز، با تجهیزات نو، نیروهای آموزشدیده و بالگرد در دسترس، نسبت به گذشته آمادهتریم. اما آنچه ما را از دیگران متمایز میکند، روحیه ایثارگرانه نیروهایی است که در سختترین شرایط، لباسی بر تن دارند که تنها پاداشش امیدی است که در دل حادثهدیدگان مینشانند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان اعلام کرد: طبق استاندارد سازمان امداد و نجات، باید هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امداد مستقر باشد. در حال حاضر ۱۷ پایگاه فعال داریم و مجوز احداث ۱۵ پایگاه دیگر را نیز اخذ کردهایم که زمین ۷ تا ۸ مورد آن تأمین و برخی وارد مراحل نهایی ساخت شدهاند.
وی با اشاره به مناطق حادثهخیز مانند سرعلیآباد و چهار باغ، گفت: با همکاری خیرین و مساعدت دستگاههای اجرایی، روند ساخت پایگاهها بهزودی تکمیل میشود و کمبود زیرساخت امدادی در جادههای استان برطرف خواهد شد.
مدیرعامل هلالاحمر گلستان با اشاره به ثبتنام ۸۹ هزار جوان و داوطلب در سامانه، گفت: این افراد در مناسبتها، کارگاههای سلامت، ایام اربعین، حج و برنامههای جهادی حضوری فعال دارند.
وی گفت: در سال ۱۴۰۳ تاکنون ۲۰ کاروان سلامت به مناطق محروم اعزام شدهاند که ضمن ویزیت رایگان، دارو و خدمات درمانی رایگان به اهالی ارائه دادهاند.
احیای کارخانه روغن زیتون؛ از ورشکستگی تا سودآوری
در ادامه، وی به نقش جمعیت هلالاحمر در نجات یک کارخانه روغن زیتون اشاره کرد و گفت: این کارخانه که در آستانه تعطیلی بود، با ورود جمعیت احیا شد. در سال اول، تنها در دو ماه فعالیت، حدود سه میلیارد تومان سود عملیاتی داشت و امسال هم حدود هفت میلیارد تومان فروش داشته است.
وی افزود: کارخانه سند رسمی به نام جمعیت استان دارد و ۹۰ درصد سهام آن منتقل شده است. این کارخانه ۱۰ نفر اشتغال ایجاد کرده و درآمد آن در راستای مأموریتهای عامالمنفعه هلالاحمر مصرف میشود.
وی با اشاره به رشد چشمگیر در حوزه آموزشهای امدادی گفت: در یک سال گذشته، استان گلستان در زمینه آموزشهای تخصصی و همگانی عملکرد بسیار خوبی داشته است. به گفته مدیرکل آموزش جمعیت کشور که اخیراً از گلستان بازدید کرد، این استان جز برترینها در آموزشهای تخصصی امداد و نجات قرار گرفته است.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام : Instagram.com/golestan_today
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today