نماد آخرین خبر

کشت گیاه «لوفا» برای اولین‌بار در شهرستان دره‌شهر

منبع
مهر
بروزرسانی
کشت گیاه «لوفا» برای اولین‌بار در شهرستان دره‌شهر

مهر/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دره‌شهر از کشت گیاه لوفا برای اولین بار در این شهرستان خبر داد.

زاهد زینی وند گفت: گیاه لوفا از خانواده کدوییان هست. گیاهی که مقاوم به گرما و کم آبی می‌باشد حدوداً ۴۵ روز طول می‌کشد تا شروع به گلدهی کند. پس از آن حدود ۴۵ روز طول می‌کشد تا میوه دهی را آغاز کند و برای آب و هوای ما حدوداً تا اواخر مهر ثمر دهی دارد.

وی بیان کرد: استفاده‌های این گیاه شامل مصارف دارویی، بهداشتی، آرایشی، پزشکی حتی در ساختمان سازی و کاغذسازی است.

زینی وند تصریح کرد: میوه این گیاه پس از خشک شدن به حالت اسفنجی شکلی در می‌آید که از آن به راحتی می‌توان به عنوان ظرف شور و لیف لایه بردار استفاده کرد.

وی گفت: بازار فروش این گیاه به صورت خرید تضمینی هست و کشت آن، در مناطق گرم ایران در حال ترویج است.

وی افزود: زمان مناسب جهت کاشت در این منطقه، از اوایل اسفند تا اواخر فروردین بوده و به طور متوسط از هر بوته، بین ۵ تا ۱۵ عدد لوفا می‌توان برداشت کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر بیان کرد: درآمد میانگین این محصول در هر هکتار حداقل ۳۰۰ میلیون تومان است.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/