نماد آخرین خبر

ساخت پست برق صیدون پیشرفت ۸۷ درصدی دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ساخت پست برق صیدون پیشرفت ۸۷ درصدی دارد

ایرنا/ معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: پیشرفت احداث پست برق موبیل صیدون به ارزش سرمایه‌گذاری یکهزار میلیارد ریال بیش از ۸۷ درصد است و در مراحل پایانی نصب تجهیزات قرار دارد.

احمدرضا بخشی، معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در خصوص راه‌اندازی این پست برق بیان کرد: فاز اول پست ۱۳۲ کیلوولت صیدون ۱۵ مگاولت آمپر ظرفیت دارد که تا پایان خردادماه امسال قبل از شروع پیک تابستان وارد مدار خواهد شد.
وی گفت: با وارد مدار شدن این پست، ظرفیت و ولتاژ شبکه منطقه ارتقای قابل توجهی پیدا خواهد کرد و تا چند سال آینده ظرفیت ایجاد شده، قابلیت تامین برق مصرفی شهرستان صیدون در بخش‌های مختلف را خواهد داشت.
بخشی اضافه کرد: پیش از این نیز برای تغذیه و برق‌دار کردن پست صیدون، خط ۱۳۲ کیلوولت باغملک ۴۰۰‏ که از پروژه‌های حیاتی ابلاغی وزارت نیرو بوده با ۱۴ مگاپروژه، به طول ۷۸ کیلومتر مدار و ارزش سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال احداث شد.
شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today