نماد آخرین خبر

مدیریت شهید رئیسی اصل «ما‌ می‌توانیم» را اثبات کرد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مدیریت شهید رئیسی اصل «ما‌ می‌توانیم» را اثبات کرد

صدا و سیما/ عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید رئیسی در مدت مسئولیت خود اصل «ما می‌توانیم» را اثبات کرد.

آیت الله اراکی هم در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت که در مدرسه فیضیه قم با حضور پرشور طلاب برگزار شد، گفت: نوع مدیریت شهید رییسی در عمل چند اصل اثبات کرد اولین اصل این است که ما می‌توآنیم و قبل از ایشان نظریه ما نمی‌توانیم وجود داشت.

عضو هیئت رییسه محبس خبرگان رهبری گفت: دومین اصل این است که ایشان نمونه‌ای از مدیریت دلسوز و متواضع را به نمایش گذاشت و تمام هم و غم او برداشتن باری از دوش مردم بود و تلاش او این بود که مردم در آسایش باشند و محرومان از محرومیت خارج شوند.

وی تاکید کرد: برای شهید رئیسی مشکلات مردم مهم بود و مشکلات مردم خواب را از چشم ایشان گرفته بود و ایشان یک نمونه‌ای از مدیریت اسلامی بود و اسلام را توانا در رفع مشکلات مردم می‌دانست.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: مدیریت ایشان می‌تواند در کشور الگو باشد یکی از اصول وی این بود که به دشمن نباید اعتماد داشت و راه نفوذ دشمن را بست و از شکل گیری انحراف جلوگیری می‌کرد.

آیت الله اراکی افزود: شهید رئیسی اهتمام ویژه‌ای به استفاده از نیروی معتقد به خدا و انقلاب داشت و از افراد ضعیف، نفوذی، منحرف و غیر انقلابی استفاده نکرد.

وی تاکید کرد: ما در کشور به مقاومت مدیریتی نیاز داریم نگاهی که معتقد است مشکلات و دشمن کشور را از پای نمی‌اندازد و باید پر تلاش و با عزم و اراده به دنبال رفع مشکلات بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: شهید رئیسی این گونه بود و هیچ وقت نمی‌گفت که نمی‌شود مشکلات را حل کرد و این الگو باید معیار مدیریتی مدیران کشور باشد.





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday