نماد آخرین خبر

افزون بر ۲ هزار فرزند جامعه ایثارگران خراسان‌شمالی نیازمند اشتغال هستند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افزون بر ۲ هزار فرزند جامعه ایثارگران خراسان‌شمالی نیازمند اشتغال هستند

ایرنا/ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی گفت:‌ ۲ هزار و ۱۴۰ فرزند جامعه ایثارگران استان بیکار و نیازمند به اشتغال هستند.

قاسم محمدزاده اظهار کرد: از این تعداد؛ ۲۰۳ نفر فرزند شهید، ۳۶ نفر فرزند جانباز بالای ۷۰ درصد، ۹۰۱ نفر فرزند جانباز زیر ۲۵ تا ۶۰ درصد و هزار و ۹ فرزند جانبازان زیر ۲۵ درصد هستند.

وی افزود: ۳۱۹ نفر از فرزندان شهید و ایثارگر از سال گذشته تاکنون استخدام شدند که از این تعداد ۱۷۵ نفر در مرحله گزینش است.

محمدزاده با بیان اینکه ۲ هزار نفر از این فرزندان ایثارگر دارای تحصیلات عالی هستند، خاطرنشان کرد: براساس آمار ۶۰ درصد افراد منتظر در نوبت اشتغال، فرزندان جانبازان ۴۵ تا ۷۰ درصد هستند.

پرداخت یکهزار و ۲۶۰ میلیارد ریال تسهیلات

وی با اشاره به اینکه ۷۶۰ نفر از ایثارگران استان با دریافت تسهیلات اشتغال وارد میدان تولید شدند، گفت: یکهزار و ۲۶۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی از ابتدای سال گذشته تاکنون به ایثارگران واجد شرایط این استان پرداخت شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی افزود: توانمندسازی جامعه ایثارگر از طریق اشتغال پایدار، نه تنها از بار حمایتی دولت می‌کاهد، بلکه زمینه‌ساز حفظ کرامت، عزت و استقلال معیشتی این قشر فداکار خواهد شد.

محمدزاده از برنامه‌ریزی برای تداوم اعطای تسهیلات اشتغال در سال جاری نیز خبر داد و گفت: حمایت از ایثارگران در حوزه اشتغال از اولویت‌های بنیاد شهید است و در سال ۱۴۰۴ نیز این مسیر با قوت ادامه خواهد داشت.

خراسان شمالی که بیش از سه هزار شهید و ۶ هزار جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده، ۳۵ هزار رزمنده در جبهه ها داشته است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today