نماد آخرین خبر

تکمیل موزه باستان‌شناسی اسفراین نیازمند ۱۵۰ میلیارد ریال است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تکمیل موزه باستان‌شناسی اسفراین نیازمند ۱۵۰ میلیارد ریال است

ایرنا/ مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اسفراین گفت: تکمیل موزه باستان‌شناسی و مردم شناسی این شهر تاریخی با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیازمند ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار است.

علی عابدی اظهار کرد: کلنگ ساخت این طرح در سال ۱۳۸۵ بر زمین زده شد اما متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار نیمه تمام مانده است.

وی افزود: این طرح اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برخی تجهیزات آن از گذشته خریداری شده است.

عابدی با تاکید بر ضرورت ساخت موزه در اسفراین، گفت: ۱۵۰ اثر این شهر تاریخی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و از حیث استعدادهای گوناگون در حوزه میراث فرهنگی غنی است در حالی که از یک موزه باستان شناسی و مردم شناسی محروم است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اسفراین خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تاسیس موزه باستانی شناسی با توجه کاووش های متعدد باستان شناسی به ویژه در شهر تاریخی بلقیس در این منطقه بیش از پیش احساس می شود.

اختصاص ۳۰ میلیارد ریال برای موزه

عابدی ادامه داد: با سفر معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی 80 میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت های گردشگری اسفراین اختصاص یافت.

وی افزود: از این میزان ۵۰ میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت های گردشگری شهر تاریخی «بلقیس» و ۳۰ میلیارد ریال نیز برای تکمیل موزه اختصاص پیدا کرد.

عملیات ساخت موزه اسفراین در حاشیه پارک قائم این شهرستان و در زمینی به گستره سه هزار و ۴۰۰ متر و زیربنای بیش از ۹۰۰ مترمربع از سال ۱۳۸۵ آغاز شده است.

شهرستان اسفراین در جنوب شرقی استان خراسان شمالی واقع است و از شمال به شهرستان‌های بجنورد و شیروان، از شمال شرقی به شهرستان فاروج، از غرب به شهرستان جاجرم و از جنوب و جنوب شرقی به استان خراسان رضوی محدود می‌شود.

این شهرستان ۱۵۰ اثر تاریخی، مذهبی، گردشگری و طبیعی ثبت در فهرست ملی آثار تاریخی کشور دارد که از نظر میزان آثار ثبت ملی شده رتبه نخست خراسان‌شمالی را داراست.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today