نماد آخرین خبر

۲ واژگونی در میامی یک کشته و ۶ مصدوم داشت؛ انتقال ۴ نفر با بالگرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۲ واژگونی در میامی یک کشته و ۶ مصدوم داشت؛ انتقال ۴ نفر با بالگرد

ایرنا/ سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شاهرود گفت: واژگونی خودروهای وانت مزدا و پراید در جاده‌ میامی به سبزوار یک کشته و ۶ مصدوم بر جای گذاشت که برای انتقال چهار مصدوم بالگرد به پرواز درآمد.

مهسا عظیمی افزود: واژگونی خودروی مزدا ۲ کابین عصر امروز در جاده میامی و در ۱۵۰ کیلومتری سبزوار رخ داد که در این حادثه مرد ۷۲ ساله در صحنه جان باخت.

وی با اشاره به اینکه آمبولانس‌ اورژانس پایگاه‌های میامی، عباس‌آباد و کارشناسان اعزامی در لحظه‌های نخستین پس از تماس با مرکز، برای امدادرسانی در محل حادثه و ارایه خدمات پیش بیمارستانی حاضر شدند، ابراز کرد: ۲ مصدوم این حادثه با آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود منتقل شدند.

عظیمی گفت: یک خودروی پراید در ۱۰ کیلومتری عباس‌آباد میامی واژگون شد و بر اثر آن چهار نفر مصدوم شدند.

وی با اشاره به اعزام بالگرد و آمبولانس اورژانس میامی به محل حادثه، ادامه داد: ۲ مصدوم از اتباع خارجی بودند که به همراه ۲ نفر دیگر با بالگرد به بیمارستان شاهرود انتقال یافتند.

به گفته وی، حال یکی از مصدومان ۲۳ ساله وخیم گزارش شده است.



آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today