نماد آخرین خبر

رقابت ۲۶۹۹ داوطلب خراسان‌شمالی در آزمون ورود به حرفه مهندسان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رقابت ۲۶۹۹ داوطلب خراسان‌شمالی در آزمون ورود به حرفه مهندسان

ایرنا/ رییس اداره نظام مهندسی، مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی خراسان‌شمالی گفت: ۲ هزار و ۶۹۹ داوطلب استان برای آزمون ورود به حرفه مهندسان شرکت کرده و با دیکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مهدی خوراشاهی اظهار کرد: آزمون ورود به حرفه مهندسان همزمان با سراسر کشور امروز (پنجشنبه) و روز جمعه (۹ خرداد ماه) در ۲ نوبت صبح و عصر در شهر بجنورد برگزار می شود.

وی افزود: در راستای اجرای قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی برای متقاضیان اخذ پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته های عمران، معماری، مکانیک، برق، نقشه برداری ، شهرسازی و ترافیک در حال برگزاری است.

رییس اداره نظام مهندسی، مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی خراسان شمالی ادامه داد: حد نصاب قبولی در آزمون های ورود به حرفه مهندسان در رشته های مختلف ۵۰ درصد کل نمره آزمون های مربوط است.

وی یادآور شد: برای قبول شدگان در این آزمون پس از تکمیل مدارک مورد نیاز، پروانه اشتغال به کار صادر می شود و این افراد می توانند فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.

خوراشاهی گفت: داوطلبان شرکت در آزمون ورود به حرفه مهندسان می توانند کارت ورود به جلسه را با مراجعه به سایت دفتر امور مقررات ملی ساختمان به نشان اینترنتی inbr.ir دریافت کنند.

افزون چهار هزار مهندس در هفت رشته عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان در خراسان شمالی فعالیت می کنند.

خراسان‌شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today