نماد آخرین خبر

رکوردشکنی مازندران در تولید جوجه یک‌روزه کشور

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
 رکوردشکنی مازندران در تولید جوجه یک‌روزه کشور

صدا و سیما/مازندران با تولید بیش از ۳۶ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در تیرماه امسال، رکورد جدیدی در صنعت طیور کشور ثبت کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: این استان با تولید بیش از ۳۶ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه از مزارع مرغ مادر، افزون بر تأمین نیاز داخلی، توانست ۱۸ میلیون قطعه از این تولید را به سایر استان‌ها ارسال کند.

حسین نگهدار، این رکورد را نتیجه همدلی و همکاری بین تشکل‌های تخصصی، بهره‌برداران و کارشناسان حوزه طیور دانست و افزود: تولید مازاد ۵۰ درصدی نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در پاسخگویی به نیاز ملی است.

او با اشاره به زیرساخت‌های مناسب، دانش فنی بالا و انسجام مدیریتی در زنجیره تولید، گفت: مازندران با رعایت اصول بهداشتی و بهره‌گیری از تکنولوژی روز، به الگویی موفق در کشور تبدیل شده است.

نگهدار تأکید کرد: این میزان تولید نقش مهمی در پایداری زنجیره تأمین پروتئین سفید در کشور دارد و امیدواریم با استمرار این روند، شرایط لازم برای صادرات جوجه یک‌روزه از مازندران فراهم شود.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today