نماد آخرین خبر

لزوم توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی به نیازهای بهداشتی و درمانی مردم سمنان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
لزوم توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی به نیازهای بهداشتی و درمانی مردم سمنان

ایرنا/ نماینده ولی‌فقیه در سمنان با تاکید بر کادرسازی در دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: اولویت‌ها و نیازهای واقعی مردم در عرصه بهداشت و درمان مورد توجه ویژه مسوولان مرتبط قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی روز پنجشنبه در دیدار با علی رشیدپور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان افزود: از آنجا که بخش وسیعی از استان سمنان زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی سمنان قرار دارد، لازم است به انتظارات مردم برای رفع مشکلات بهداشتی و درمانی پاسخ داده شود.

وی با بیان اینکه «دغدغه‌مندی مدیران» مهمترین مؤلفه موفقیت در خدمت‌رسانی به مردم محسوب می‌شود، افزود: مسایل بهداشتی و درمانی همچون سایر بخش‌ها نباید درگیر حاشیه‌ها شود، چراکه این مسأله انسان را از پرداختن به موضوعات اصلی بازمی‌دارد.

امام جمعه سمنان استفاده از نیروهای توانمند در بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی سمنان را ضروری دانست و با تایید اظهارات سرپرست این دانشگاه درباره اهمیت کادرسازی در نظام بهداشت و درمان اظهار کرد: در آینده هر خدمتی که از سوی افرادی که در دوره کنونی تربیت می‌شوند در زمره خدمات مدیران کنونی محسوب می‌شود و مشمول پاداش الهی خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه یک مدیر موفق و توانمند، معاونان و کارکنان زیرنظر خود را از بین نیروهای مجرب و صاحب‌نظر انتخاب می‌کند، گفت: از دوره مسوولیت خود برای تربیت مدیران آینده استفاده کنید تا استان و کشور از خدمات آنان بهره‌مند شوند.

نماینده ولی‌فقیه در سمنان با تاکید بر اهمیت نیازسنجی در برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تصریح کرد: مدیریت این دانشگاه باید به اولویت‌ها و نیازهای واقعی مردم توجه شود و خدمات بهداشتی و درمانی بر اساس شاخص‌های موردنظر وزارت بهداشت ارایه شود.

پیامدهای فرهنگی پذیرش دانشجویان خارجی مورد توجه باشد

وی با اشاره به ابعاد مثبت و منفی تحصیل دانشجویان سایر کشورها در دانشگاه‌های استان، خواستار توجه به پیامدهای فرهنگی آن شد و گفت: حضور دانشجویان سایر کشورها در استان نباید فرهنگ بومی شهرهای میزبان را دستخوش تغییرات نامطلوب فرهنگی کند.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با بیان اینکه دانشگاه‌های استان باید معرّف فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی باشند، اظهار کرد: فرهنگ عمومی استان و شهرستان نباید تحت‌ تاثیر رویکردهای اقتصادی و درآمدزایی دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کسب علم و دانش نافی توجه به ارزش‌های دینی و اسلامی نیست، گفت: پیگیری بخش‌هایی از این مسائل در حوزه دانشگاه‌ها به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مربوط می‌شود که امیدواریم شاهد آن باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به روایتی از امام سجاد(ع) آفت گره‌گشایی از امور مردم را منت گذاشتن بر آنان دانست و خاطرنشان کرد: افرادی در جامعه بهداشت و درمان استان سمنان فعالیت دارند که با کمترین چشم‌داشتی خدمت‌رسانی به بیماران و نیازمندان را مدنظر دارند.

به گزارش ایرنا، استان پهناور سمنان ۲ دانشگاه علوم پزشکی دارد.

شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر، سرخه، دامغان، گرمسار و آرادان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان و شهرستانهای شاهرود زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today