نماد آخرین خبر

سردار دهقان: بنیاد مستضعفان رقیب بخش خصوصی نیست

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سردار دهقان: بنیاد مستضعفان رقیب بخش خصوصی نیست

ایرنا/ رییس سازمان بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان رقیب بخش خصوصی نیست، بلکه همپای دولت برای اشتغالزایی و حمایت از تولید تلاش می‌کند.

سردار حسین دهقان این مطلب را روز یکشنبه در آیین بهره‌برداری از مرحله نخست طرح توسعه واحد لاستیک‌سازی ایران تایر در مهدیشهر استان سمنان بیان کرد.

وی با گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی خاطر نشان کرد: صنعت، تولید و خدمات از اولویت‌های مهم سازمان بنیاد مستضعفان است.

رییس بنیاد مستضعفان ادامه داد: تلاش برای برخورداری مناطق محروم از رویکردهای مهم این نهاد است که همپای دولت برای تحقق آن تلاش می‌شود.

در آیین بهره‌برداری نخستین مرحله از مجموعه طرح صنعتی شرکت ایران‌تایر محمدجواد کولیوند استاندار سمنان، عباس گلرو رییس مجمع نمایندگان و نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار مهدیشهر و جمعی دیگر از مسوولان حضور داشتند.

مرحله نخست مجموعه صنعتی شرکت ایران‌تایر با ۱۳ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و برنامه خرید تجهیزات به ارزش ۱۳ هزار میلیارد ریال در وسعت ۳۱ هکتار افتتاح شد.

چشم‌انداز اشتغالزایی این مجموعه ۲ هزار و ۸۰۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم و ظرفیت تولید سالانه ۲۵ هزار تن انواع لاستیک تعریف شده است.

تامین مالی ۱۰ هزار میلیارد ریالی ایران‌تایر برای طرح توسعه این شرکت در مهدیشهر طی سال ۱۴۰۳ رقم خورد و برای نخستین بار در بنیاد مستضعفان، این اقدام مبتنی بر بازار سرمایه انجام شد.

طرح توسعه شرکت تولیدی ایران‌تایر به عنوان قدیمی‌ترین تولیدکننده تایر در کشور از سال ۱۳۹۹ با هدف تولید سالانه ۲۵ هزار تن انواع تایر در کارخانه مهدیشهر سمنان کلید خورد.

شرکت ایران تایر در یک پیچ تاریخی دست به سرمایه‌گذاری در مهدیشهر زد زیرا سالانه مجموع شرکت‌های داخلی حدود ۲۵۰ هزار تن تایر تولید می‌کنند که سهم ایران‌تایر از این رقم چیزی حدود ۳۰ هزار تن معادل ۱۳ درصد تولید و فروش تایر در بازار ایران است و این مساله اهمیت اجرای طرح توسعه ایران تایر در مهدیشهر سمنان را دوچندان کرد.

در بخش تایر خودروهای سنگین یعنی تایرهای اتوبوسی و باری نیاز بازار ایران حدود ۲ میلیون حلقه در سال است که ۷۰ درصد آن واردات و ۳۰ درصد تولیدی محسوب می‌شود؛ در حالی که صنعت ترانزیت از صنایع پایه و راهبردی کشور به شمار می‌رود.

طبق برنامه‌ریزی‌ها طرح توسعه شرکت ایران تایر در مهدیشهر استان سمنان زمینه‌ساز اشتغال یک‌هزار و ۷۰۰ نفر خواهد بود تا در کنار درآمدزایی، ارتقا سهم بازار، جلوگیری از واردات تایرهای سنگین، به اشتغال جوانان نیز کمک کند.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today