نماد آخرین خبر

مقاومت، اساس حیات یک ملت آزاد و مستقل است

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مقاومت، اساس حیات یک ملت آزاد و مستقل است

صدا و سیما/ بیست و یکمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با تأکید بر اهمیت مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و ستم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ صالحی، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: مفهوم مقاومت باید در ذهن افراد نهادینه شود و آن را امری بدیهی و حیاتی برای حیات یک ملت آزاد عنوان کرد.

وی تأکید کرد: مقاومت مانند نفس کشیدن است و یک ملت مستقل بدون آن نمی‌تواند حیات طیبه‌ای داشته باشد.

صالحی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد که اگر چه مشکلاتی وجود دارد، اما تکیه بر اصل مقاومت و استقامت می‌تواند ما را از گردنه‌های سخت عبور دهد و در برابر چالش‌ها ایستادگی کنیم.

وی همچنین به حمایت‌های ایالات متحده از رژیم اسرائیل اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از واقعی بودن شعار «شیطان بزرگ» خواند.

صالحی یادآور شد که “دشمنان باید دقیقاً شناخته شوند، چون ظاهر فریبنده‌ای دارند و متاع باطل را در لباس حق به مردم می‌فروشند. ”

این عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان به امیدی که برای آینده وجود دارد اشاره کرد و بیان داشت که حقانیت اسلام به تدریج نمایان خواهد شد، هرچند که در حال حاضر شاهد وقایع ناگوار در غزه و بداخلاقی‌های آمریکا هستیم.





آخرین خبر قزوین در اینستاگرام : https://instagram.com/qazvin_today