نماد آخرین خبر

۱۴ هزار تُن گندم به صورت تضمینی در قم خریداری شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۴ هزار تُن گندم به صورت تضمینی در قم خریداری شد

ایرنا/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از بیستم اردیبهشت‌ سال جاری تا هفدهم خردادماه بیش از ۱۴ هزار تُن گندم به صورت تضمینی در قم خریداری شده‌است.

مرتضی شجاعیان، در این خصوص بیان کرد: تمامی مراحل دریافت گندم از کشاورزان با نظارت کارشناسان انجام و این محصول راهبردی برای حفظ کیفیت در بهترین شرایط ذخیرسازی می‌شود.

وی افزود: سیلوی ملکی مجتمع ذخیره سازی شهید آصف نخعی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان قم و مرکز خرید توسط مباشر، بنام شرکت تعاون روستایی شهر جعفر آباد و مرکز خرید توافقی بخش خصوصی در فرآیند خرید تضمینی گندم از کشاورزان قمی مورد استفاده قرار گرفته‌است.

وی تاکید کرد: با توجه به آن که ظرفیت خرید در شرکت تعاونی جعفرآباد تکمیل شده‌است کشاورزان عزیز برای تحویل گندم خود به سیلوی ملکی مجتمع ذخیره سازی شهید آصف نخعی واقع در کیلومتر ۱۰ جاده قم - اراک مراجعه نمایند.

هشت هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گندم می‌باشد که از این میان هفت هزار هکتار گندم آبی و یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار گندم دیم است.

گندم تولید شده توسط غله‌کاران استان به صورت تضمینی خریداری و دغدغه‌ای برای فروش محصول کشاورزان وجود ندارد.

گندم برداشت شده از مزارع استان به قیمت مصوب (هر کیلوگرم ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان) از بهره‌برداران خریداری می‌شود.

کارشناسان پیش بینی می‌کنند امسال میزان خرید تضمینی گندم در قم بین ۱۸ تا ۲۰ هزار تُن باشد.

بیش از یک‌هزار و ۵۶۰ کشاورز قمی با تجربه و مهارت بالا در زمینه تولید گندم با کیفیت فعالیت می‌کنند.





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday